Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς παρτάρουν δίχως αύριο σε γκέι μπαρ

Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς παρτάρουν δίχως αύριο σε γκέι μπαρ

Όταν τα κορίτσια αποφασίσουν να διασκεδάσουν, το κάνουν με την ψυχή τους και αυτό είναι κάτι που Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς, φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά...

Όταν τα κορίτσια αποφασίσουν να διασκεδάσουν, το κάνουν με την ψυχή τους και αυτό είναι κάτι που Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς, φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά καθώς μια πρόσφαστη εμφάνιση-έκπληξη των δύο σταρ σε διάσημο μπαρ της Νέας Υόρκης, έχει γίνει το απόλυτο viral των ημερών!

Ήταν ένα τυπικό βράδυ Παρασκευής όταν Αντελ και Τζένιφερ Λόρενς, κανόνισαν να βγουν παρέα και να διασκεδάσουν στη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης. Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός που είναι πολύ καλές φίλες επέλεξαν έτσι για την έξοδό τους, ένα διάσημο γκέι μπαρ, το «Pieces».

Οι δύο φίλες ήπιαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν η ψυχή του πάρτι με τους παρευρισκόμενους του νυχτερινού μαγαζιού να τις αποθεώνουν. «Αυτή τη στιγμή διασκεδάζω με την Αντέλ και τη Τζένιφερ Λόρενς. Δεν ξέρω τι να πω», έγραψε ένας από τους θαμώνες  του μπαρ στα social media.

Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια καταναλώνοντας αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail νικήτρια στον «διαγωνισμό» κατανάλωσης αλκοόλ αναδείχθηκε η Τζένιφερ Λόρενς φωνάζοντας στην Αντέλ «’Εχασες!».

Στη διάρκεια της νύχτας, η οικοδέσποινα του μπαρ η drag queen Μπρίτα Φίλτερ, κάλεσε την Αντέλ να ανέβει στη σκηνή, η οποία ανταποκρίθηκε και μόλις είπε «Γεια, ονομάζομαι Αντέλ», το κοινό ξέσπασε σε κραυγές και χειροκροτήματα.

Από τη διασκεδαστική βραδιά δεν μπορούσαν να λείψουν και τα αντίστοιχα «ντοκουμέντα».

Έτσι φωτογραφίες και βίντεο της Αντέλ και της Τζένιφερ Λόρενς να βρίσκονται στο μπαρ σε κατάσταση… ευφορίας, κάνουν το γύρο του διαδικτύου, χαρίζοντας χαμόγελα στους φαν των δύο σταρ…

Δείτε παρακάτω Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς να διασκεδάζουν δίχως αύριο…

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024