Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Μόσχος: Ωρες αγωνίας, όλοι στο πλευρό του

Τάκης Μόσχος: Ωρες αγωνίας, όλοι στο πλευρό του

Η πρωτοβουλία αγαπημένων φίλων να υποστηρίξουν με τον τρόπο τους τον ηθοποιό Τάκη Μόσχο στη δύσκολη στιγμή του, είχε άμεση και συγκινητική ανταπόκριση

Άμεση και συγκινητική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία της οικογένειας Νικολαΐδη και αγαπημένων φίλων να υποστηρίξουν με τον τρόπο τους τον Τάκη Μόσχου στη δύσκολη στιγμή του, μετά το διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε ο αγαπημένος ηθοποιός

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook η «Γλυκιά Συμμορία» ευχαρίστηκε το κοινό της ομάδας που δημιουργήθηκε για να στηρίξει οικονομικά τον Τάκη Μόσχο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποθεραπεία του μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Δημόσια έκκληση μετά το διπλό εγκεφαλικό

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας ηθοποιός Τάκης Μόσχος περνά τους τελευταίους μήνες δύσκολες ώρες, καθώς ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Γλυκιάς Συμμορία» νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο μετά από διπλό εγκεφαλικό που υπέστη.

Για την αποθεραπεία του,  ο Τάκης Μόσχος θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, με συναδέλφους  και φίλου του ηθοποιού να απευθύνουν δημόσια έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη.

Η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, δυο καλοί φίλοι-άγγελοι και συνεργάτες του ηθοποιού στην τοπική ερασιτεχνική ομάδα ΕΘΟΣ, πρωτοστατούν στον αγώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Τάκης Μόσχος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο.

View this post on Instagram

#γλυκιασυμμορια #sweetbunch #nikosnikolaidis

A post shared by Peace (@downtowncitizen) on

View this post on Instagram

Η ζωή μου έχει μπλέξει γλυκά με αυτή τη συμμορία.. Ήθελα πάντα να είμαι μέλος της… #γλυκιάσυμμορία #τάκηςμόσχος #Bibliorheque #οικονομική_στήριξη #sweetbunch Συλλεκτικές κούπες της ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ για οικονομική στήριξη στον ΤΑΚΗ ΜΟΣΧΟ Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, είτε από το θέατρο είτε από το σινεμά και θέλουν ας συμπαρασταθούμε στον αγαπημένο μας ηθοποιό. Στέγη Bibliotheque, Θεμιστοκλέους 76 και Βαλτετσίου, Εξάρχεια. τηλ. + 21 0822 306726

A post shared by Erato Politi aka Dionysia (@adorable_citizen) on

Η Γλυκιά Συμμορία που άφησε ιστορία

H Γλυκιά Συμμορία είναι ο τίτλος ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας του 1983, σε σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάκης Μόσχος. Η ταινία, παραγωγής Αφών Βεργέτη και Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας ταινιών την οποία ο σκηνοθέτης ονόμασε «Τα χρόνια της χολέρας».

Η τριλογία ξεκίνησε με την ταινία «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα» (1979) και τελείωσε με το «Ο χαμένος τα παίρνει όλα» (2002), και αφορά τις τελευταίες δεκαετίες του εικοστού αιώνα. Ο πρωτότυπος ελληνικός τίτλος είναι μια απευθείας αναφορά στον ελληνικό τίτλο της ταινίας του 1969 του Σαμ Πέκινπα Η άγρια συμμορία. Η διανομή της ταινίας έγινε στην Ελλάδα από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και στο εξωτερικό από τη Restless Wind.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024