Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Cardi B πρωταγωνιστεί σε ταινία δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ

Η Cardi B πρωταγωνιστεί σε ταινία δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ

Η Cardi B ήδη έχει κατακτήσει τα παγκόσμια charts της μουσικής. Τώρα είναι έτοιμη να κάνει την εισβολή της και στα κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ. Το Deadline ανακοίνωσε ότι η διάσημη ράπερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Hustlers», μια ιστορία εκδίκησης για τους υπαλλήλους των strip-club που ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στους τύπους της Wall […]

Η Cardi B ήδη έχει κατακτήσει τα παγκόσμια charts της μουσικής. Τώρα είναι έτοιμη να κάνει την εισβολή της και στα κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ.

Το Deadline ανακοίνωσε ότι η διάσημη ράπερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Hustlers», μια ιστορία εκδίκησης για τους υπαλλήλους των strip-club που ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στους τύπους της Wall Street που είναι οι πελάτες τους. Η ταινία, η οποία πήρε έμπνευση από το άρθρο του περιοδικού New York Magazine του 2016, είναι μια σημαντική κατάκτηση για το αστέρι της hip-hop.

Στην ταινία θα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται η Cardi B σε μια ταινία μεγάλου μήκους και λαμβάνοντας υπόψη το παρελθόν της είναι ιδανική να ενσαρκώσει τον ρόλο . Πριν από τη απίστευτη άνοδο στην μουσική, η Cardi, εργάστηκε ως στρίπερ στην πόλη της Νέας Υόρκης πριν γίνει μια αξιοσημείωτη προσωπικότητα στο Instagram και προσελκύσει έναν μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Love & Hip Hop: New York.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s official! Constance Wu and Cardi B are joining me in @HustlersMovie – coming soon to theaters! 🖤#HustlersMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Συμπρωταγωνίστριες της θα είναι η Κόνστανς Γου και η Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δύο λαμπερές πρωταγωνίστριες είχαν ήδη συμφωνήσουν να δουλέψουν στην ταινία, που σημαίνει ότι ο Hustlers θα είναι μια μικρή επανένωση για τις Λόπεζ και Cardi, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο hit single της Λόπεζ «Dinero», το 2018. Οι Λίλυ Ρέινχαρτ (Riverdale) , Κίκι Πάλμερ(Scream Queens), Τζούλια Στάιλς (Silver Linings Playbook) και η νικήτρια του βραβείου Oscar Μερσέντες Ρουελ (The Fisher King) θα έχουν επίσης ρόλους. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι επίσης παραγωγός της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shadow And Act (@shadow_act) στις

«Είμαι ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτή τη δυναμική ομάδα γυναικών», δήλωσε η σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινία, Λορίν Σκαράφια. «Είμαστε ευγνώμονες που δημιουργήσαμε ένα τέτοιο cast και δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα στο τέλος της εβδομάδας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις

Η Cardi δεν έχει ακόμη σχολιάσει την ανακοίνωση, αλλά ανέβασε σήμερα αυτήν την ανάρτηση που επιβεβαιώνει τις φήμες. Παρόλο που δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία μέχρι τώρα, το Girl Power cast μόνο του είναι αρκετό για να μας ενθουσιάσει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024