Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Χρύσπα μίλησε για όλα: τα κιλά, τις «τρικλοποδιές», τον γάμο

H Χρύσπα μίλησε για όλα: τα κιλά, τις «τρικλοποδιές», τον γάμο

«Νομίζω ότι σε μία πορεία πάνω στην καριέρα κάποιου ανθρώπου υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια Χρύσπα φέτος συμμετέχει στο σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar», την επόμενη μέρα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινο». Εκεί μίλησε για πολλά πράγματα: τι σκέφτεται για το μέλλον, γιατί δεν ακούμε νέα τραγούδια από εκείνη, για τον χώρο του τραγουδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις πίστες, τον γάμο της, τις «τρικλοποδίες» που της έβαλαν αλλά και τη μάχη της με τα κιλά που κρατούσε χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Red&black ..Τί λέτε ??? 💋backstage #photo #xryspa #yfsf_ant1 #xryspateam #instapic #woman #style #artist #singer #greeksinger #tvshow #moment #picoftheday #newsong #ehistrelathi #linkinbio👆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xryspa (@xryspa__) στις

«Νομίζω ότι σε μία πορεία πάνω στην καριέρα κάποιου ανθρώπου υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Σίγουρα όταν αρχίζει να αλλάζει η εποχή και μπαίνουν νέα πρόσωπα είναι πιο δύσκολα. Αλλά νομίζω ότι από τα δύσκολα όταν θες να είσαι σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάς ψάχνεις πάρα πολύ τρόπο να είσαι επίκαιρος. Άλλαξα τον τρόπο που δουλεύω και τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκομαι σε περιοδεία μόνιμη με μουσικά πάρτι και όσο πάει αυτό το πράγμα μεγαλώνει. Ποτέ δεν είπα αφήνω τη μεγάλη πίστα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή που λες ότι δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις εκεί, ζορίζεσαι λίγο -και δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι όλο το κομμάτι- και σκέφτεσαι πόσο αποδοτικός είσαι» εξομολογήθηκε η Χρύσπα για τις δύσκολες στιγμές της καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🌞📸🌞📸🌞 #xryspa #artist #photoshooting #sunnyday #goodvibes #singer #newsong #ehistrelathi #linkinbio👆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xryspa (@xryspa__) στις

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει επίσης για την «μάχη» της με το βάρος της. Διακυμάνσεις, η σχέση της με τον καθρέπτη αλλά και αν της αρέσει ο εαυτός της. Η ίδια αποκάλυψε: «Εγώ πάντα είχα θέμα. Αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν προσωπικό. Άλλοι μου το… φορούσαν. Προσωπικά δεν είχα θέμα, δεν με ενδιέφερε. Και δέκα κιλά πάνω να ήμουν και δέκα κιλά κάτω, δεν με ένοιαζε ποτέ. Και όταν είσαι πιο πιτσιρίκι και λόγω της δουλειάς η εικόνα σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη, εκεί μου δημιούργησαν μέσα μου τη σκέψη ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έφτανα σε εξαντλητικό σημείο, έκανα κακό στον εαυτό μου».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024