Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρός τραυματισμός 31χρονου φιλάθλου στο ΟΑΚΑ από επίθεση αστυνομικών

Σοβαρός τραυματισμός 31χρονου φιλάθλου στο ΟΑΚΑ από επίθεση αστυνομικών

Έχασε το μάτι του από κτύπημα κλομπ – Δεν υπήρξε αναφορά από την ΕΛ.ΑΣ

Σοβαρός τραυματισμός ενός 31χρονου υπαλλήλου σε ναυτιλιακή εταιρεία από αναφερόμενη επίθεση αστυνομικών, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά την διακοπείσα αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Ο 31χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό φέρεται να έχασε οριστικά την όρασή του από το ένα μάτι, ενώ έχει κάταγμα στο ζυγωματικό όπως κι άλλα τραύματα.

Εκτός του 31χρονου τραυματίστηκε από την ίδια επίθεση αστυνομικών κι ένας 30χρονος συγγενής του  που είχε επίσης τραύματα στο πρόσωπο. Χωρίς από την ΕΛΑΣ να υπάρξει οποιαδήποτε μνεία στον τραυματισμό του και το συμβάν να αποσιωπήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τραυματίες μαζί με άλλα δύο άτομα εξήλθαν – σε δύο φάσεις – από θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου (σσ δεν ήταν σε θύρα φανατικών οπαδών) μετά την διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ένας 45χρονος που ήταν στην ίδια παρέα προσπάθησε να βοηθήσει ένα άτομο με ειδικές ανάγκες που είχε πέσει από το αμαξίδιό του στην διάρκεια των επεισοδίων κι εκεί φέρεται να συνελήφθη από άντρες των ΜΑΤ.

Ακολούθως ο 31χρονος που έχει χάσει το μάτι του κι ο 30χρονος συγγενής του φαίνεται να  προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον φίλο τους και κτυπήθηκαν – όπως καταγγέλλουν οι μάρτυρες – αναίτια στο πρόσωπο με κλομπ, από δύο άνδρες των ΜΑΤ.

Οπως αναφέρει ο νομικός  εκπρόσωπος των τραυματιών κ Νίκος Αλετράς «η οικογένειά τους επιθυμεί την άμεση διερεύνηση του περιστατικού από την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον εντοπισμό των αστυνομικών που κτύπησαν, χωρίς λόγο, τους δύο φιλάθλους».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024