Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζάστιν Μπίμπερ : Περνά δύσκολες ώρες, πηγαίνει σε ειδικούς

Τζάστιν Μπίμπερ : Περνά δύσκολες ώρες, πηγαίνει σε ειδικούς

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει θέματα με την ψυχική του υγεία

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης και αναζητά βοήθεια για τα θέματα ψυχικής υγείας που έχει.

Πηγές του αμερικανικού People έλεγαν ότι ο τραγουδιστής έχει απευθυνθεί σε ειδικούς για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει: «Θέλει να είναι ο καλύτερος σύζυγος για την Χάιλι. Είναι δύσκολο να έχεις τα θέματά σου όταν είσαι single, πόσο μάλλον όταν είσαι παντρεμένος, έχεις να σκεφτείς την ευτυχία δυο ανθρώπων», συνεχίζει η πηγή του περιοδικού.

Στο πλευρό του Τζάστιν, που σήμερα είναι 25 ετών αλλά ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος όταν ήταν μόλις 12 ετών, βρίσκεται η οικογένειά του και η σύζυγός του.

«Απλά ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους, ελπίζω αυτό που περνάω να ηχεί σε εσάς παιδιά. Δίνω την δική μου μάχη. Έχω το αίσθημα της αποσύνδεσης και νιώθω περίεργα… Δεν ανησυχώ γιατί πάντα αναπηδώ πίσω… απλώς ήθελα να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας είναι πολύτιμες… Ευχαριστώ! Είναι η πιο ανθρώπινη εποχή που έχω ζήσει ποτέ…» έγραψε σε ανάρτησή του ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024