Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιπέτεια υγείας για τον Σπύρο Σπυράκο

Περιπέτεια υγείας για τον Σπύρο Σπυράκο

Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας τραγουδιστής Σπύρος Σπυράκος, γεγονός που τον έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας τραγουδιστής Σπύρος Σπυράκος, γεγονός που τον έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όλα άρχισαν πριν από οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του τραγουδιστή που διαρκώς μεγάλωνε. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο αρχικά τον καθησύχασε. Ο καιρός όμως περνούσε και το μικρό εξόγκωμα συνέχιζε να τον ενοχλεί.

Ο τραγουδιστής σε εκδήλωση, έπιασε τυχαία συζήτηση με κάποιον άλλο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να τον επισκεφτεί για εξετάσεις.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις έδειξαν ωστόσο κάτι και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επέμβαση στο πόδι του καλλιτέχνη και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα, όπως διαβάζουμε, σταμάτησαν εκεί, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. Παράλληλα οι γιατροί ενημέρωσαν τον Σπύρο Σπυράκο πως είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του.

Ο Σπύρος Σπυράκος άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Οι εξελίξεις σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο Σπύρος Σπυράκος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024