Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίμαχη φωτογραφία που εξόργισε την Έμιλι Ρατακόφσκι

Η επίμαχη φωτογραφία που εξόργισε την Έμιλι Ρατακόφσκι

Ενώ ζούσε τις καλύτερες στιγμές της ζωή της στις διακοπές, Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, ανέβασε μια φωτογραφία με την φίλη της Κέιτλιν Κίνγκ από την παραλία

Ενώ ζούσε τις καλύτερες στιγμές της ζωή της στις διακοπές, Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, ανέβασε μια φωτογραφία με την φίλη της Κέιτλιν Κίνγκ από την παραλία.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram προβάλλει τις δύο επιστήθιες φίλες που φορούν μαγιό από την γραμμή μαγιό της ίδιας της Ρατακόφσκι. Αλλά σύντομα μετά από την κοινή χρήση της φωτογραφίας, κάποιοι οπαδοί της άρχισαν να κάνουν άσχημα σχόλια για την Κίνγκ. Η δυναμική Ρατακόφσκι όμως δεν ανέχεται τέτοιου είδους σχόλια και ανέλαβε δράση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Τα χυδαία σχόλια έφεραν σε δύσκολη θέση το διάσημο μοντέλο. Κάποιοι έγραψαν πως  «Υπάρχουν 2 τύποι γυναικών» και «Μοιάζει με ένα μεγάλο μπέργκερ». Οι κακόβουλοι χρήστες σύγκριναν με άσχημο τρόπο τις σιλουέτες των δύο γυναικών.

«Αγαπώ το σώμα της φίλης μου και οι δύο συμφωνήσαμε πως είναι άψογη σε αυτήν την φωτογραφία. Είμαι περήφανη για εκείνη και είναι πανέμορφη μέσα σε αυτό το μαγιό. Όλοι αυτοί οι haters είναι τρελοί. Επειδή είσαι συνηθισμένος να βλέπεις έναν μεμονωμένο  τύπο σώματος στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το μόνο είδος που πρέπει να θεωρείται «όμορφο», δήλωσε η Ρατακόφσκι και έβαλε τέλος σε όλα τα δυσμενή σχόλια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024