Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφιάλτης στο Survivor - Λουκέτο στην εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Εφιάλτης στο Survivor – Λουκέτο στην εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα  φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, με την τύχη των τηλεοπτικών προγραμμάτων που προβάλλονται και στην Ελλάδα, να κρέμεται από μία κλωστή...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα  φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Τούρκος  τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, με την τύχη των τηλεοπτικών προγραμμάτων που προβάλλονται και στην Ελλάδα, να κρέμεται από μία κλωστή…

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, πολιορκίθηκε από πολλά κανάλια πριν από τρία χρόνια, ωστόσο η τελική συμφωνία ήρθε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και μαζί με αυτή, έφτασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Voice», «Survivor», «My Style Rocks, «Power of Love» και «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Τα προγράμματα αυτά έφεραν αρχικά στο κανάλι του ΣΚΑΪ υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης, κυρίως λόγω Survivor, ωστόσο φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει με το «πείραμα» του Survivor «Ελλάδα – Τουρκία» να σημειώνει εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Αξίζει στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως η απόδοση αυτή δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, καθώς και στη γειτονική Τουρκία, η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης,  σημειώνει χαμηλότατη τηλεθέαση.

Τα χρέη στην Τουρκία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από την εταιρεία «Acun Medya» είναι καναλάρχης και του TV8 που μεταδίδει στην γείτονα χώρα το Survivor. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην γείτονα χώρα το κανάλι του Τούρκου παραγωγού, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα με τα χρέη του να είναι υπέρογκα!

Πρώτη κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί, ήταν να πουλήσει μέρος των μετοχών του στην εταιρεία κολοσσός Dogus, που μεταξύ άλλων είναι αφεντικό και της τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε που είναι πρώτη στην Euroleague με τρομερό μπάτζετ, και η οποία έχει στην κατοχή της και άλλον τηλεοπτικό σταθμό!

Αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κοστολογεί το κανάλι του στα 210.000.000 δολάρια, τιμή που δεν είχε ανταπόκριση σε πρόταση που έφτασε από το Αζερμπαϊτζάν! Επαφές ωστόσο υπάρχουν και με εταιρεία από την Ελβετία που δραστηριοποιείται στην Tουρκία!

Η κρίση αυτή έχει αρχίσει να χτυπάει και το κάποτε δημοφιλές ριάλιι επιβίωσης «Survivor», καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ήδη ο Acun Ilicali έχει αρχίσει τις απολύσεις στον Άγιο Δομίνικο, με αρκετά άτομα από την παραγωγή να έχουν επιστρέψει ήδη στις πατρίδες τους ενώ υπάρχουν και περικοπές σε άλλα άτομα!

Πρόωροι τίτλοι τέλους στο Surviror;

Σημειώνεται τέλος πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η κρίση θα «χτυπήσει» και τον ΣΚΑΪ, με τις απολύσεις να αφορούν και άτομα ελληνικής καταγωγής! Πάντως το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει περιθώριο, μέχρι το Πάσχα, στον Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλιώς θα υπάρχει τέλος στο «Survivor πολύ πριν το καλοκαίρι…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024