Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Gucci: όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Gucci: όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Είναι μια πόλη περισσότερο γνωστή από τον Αλεσάντρο Μισέλ, ο οποίος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην πόλη

Ο οίκος Gucci ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το show Cruise 2020 στη Ρώμη. Είναι μια πόλη περισσότερο γνωστή από τον Αλεσάντρο Μισέλ, ο οποίος γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην πόλη – η έδρα του Gucci βρίσκεται στο Palazzo Alberini-Cicciaporci της Ρώμης, ένα αναγεννησιακό ανάκτορο.

Η έμπνευση του σχεδιαστή έρχεται μέσα από τα αρχαία ευρήματα και τις περίτεχνες εκκλησίες του Βατικανού. Η επίδειξη θα αντικατοπτρίζει αυτές τις συγκινήσεις που έζησε ο ίδιος ο Μισέλ  στα Μουσεία του Καπιτωλίου, μια σειρά από αρχαιολογικά και καλλιτεχνικά μουσεία στο λόφο του Καπιτωλίου της πόλης, στις 26 Μαΐου.

Το σκηνικό της επίδειξης θα στηθεί γύρω από μια πλατεία, όπου τα μεγάλα κτήρια είχαν αρχικά σχεδιαστεί από τον Μιχαήλ Άγγελο το 1536 και περιέχει σπάνια αγάλματα, προτομές, νομίσματα και κοσμήματα.

Παράλληλα με την επίδειξη, η εταιρεία Gucci έχει δεσμευτεί για την αποκατάσταση του Rupe Tarpea (Tarpeian Rock), ένα απότομο βράχο στο λόφο του Καπιτωλίου, που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας ως χώρος εκτέλεσης. Η Gucci ανέλαβε παρόμοιο έργο στη Φλωρεντία, δωρίζοντας 2,1 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση της αποκατάστασης των κήπων Boboli μετά την παρουσίαση της έκθεσης Cruise 2018 στην Palatina Gallery του Pitti Palace, με θέα στους κήπους.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024