Η ιστορία του 84χρονου Μπάρι Ντόουσον που έγινε viral, επειδή παρουσιάστηκε ως ο «κουφός» σύζυγος, ο οποίος για 62 συναπτά χρόνια έγγαμου βίου δεν είπε κουβέντα στη γυναίκα του προκειμένου να αποφύγει τη γκρίνια της φαίνεται πως πρόκειται τελικά για fake news.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα επικαλούνταν ακόμα και τα έγγραφα διαζυγίου «σύμφωνα με τα οποία ο 84χρονος Μπάρι Ντόουσον δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Ντόροθι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί».

«Χρειάστηκε δύο χρόνια για να μάθω τη νοηματική και όταν τα κατάφερε εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι προσποιείτο ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση», είναι η κατάθεση που αποδίδεται στην «Ντόροθι», ενώπιον του δικαστηρίου.

Στην πραγματικοτητα, η απίθανη αυτή ιστορία δημιουργήθηκε από ένα καναδικό ψυχαγωγικό site που δημοσιεύει φανταστικά -στην κυριολεξία- νέα, σχετικά με περίεργα εγκλήματα, παράξενες σεξουαλικές πράξεις ή ατυχήματα.

Εν τω μεταξύ, η φωτογραφία με το ζευγάρι που εμφανίζεται να χώρισε λόγω γκρίνιας είναι επίσης ψεύτικη, καθώς πρόκειται για τους Μπάρτον και Λουσίλ Χάντελσμαν, μεγιστάνες του real estate, το διαζύγιο των οποίων απασχόλησε μερίδα του διεθνή τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας