Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σημάνει το τέλος για τον οίκο Calvin Klein;

Σημάνει το τέλος για τον οίκο Calvin Klein;

Τα μίνιμαλ σχέδια του κέρδισαν την νεολαία σε ολόκληρο τον κόσμο και διαμόρφωσαν το στιλ της δεκαετίας του 90

Μετά από την έξοδο του σχεδιαστή, Ραφ Σίμονς και παρακάμπτοντας την φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, φαίνεται ότι ο διάσημος οίκος Calvin Klein ακολουθεί άκρως φθίνουσα πορεία στην βιομηχανία της μόδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της WWD, η αμερικανική μάρκα μόδας αποσύρει την σειρά Calvin Klein Collection, η οποία έγινε γνωστή ως CalvinKlein205W39NYC υπό την καθοδήγηση του Σίμονς το 2017. Δεδομένης της απόφασης για οριστικό κλείσιμο της σειράς από τις πασαρέλες, η εταιρεία απολύει και τους εργαζόμενους που εργάστηκαν για την δημιουργία αυτής συμπεριλαμβανομένων των 50 υπαλλήλων στο γραφείο της στη Νέα Υόρκη και 50 στο γραφείο του Μιλάνου. Επιπλέον, φήμες θέλουν να κλείνει εντελώς το γραφείο της στο Μιλάνο.

Τα νέα έρχονται μετά την αναχώρηση του Ραφ Σίμονς ως επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος το Δεκέμβριο. Το όραμα του σχεδιαστή κάτω από το εμπορικό σήμα 205W39NYC φάνηκε να είναι υπερβολικά λουξ για τους βασικούς πελάτες της Calvin Klein, οι οποίοι προτιμούσαν τα τζιν, τα εσώρουχα και τα αρώματα της μάρκας. Αρχικά, ο οίκος δήλωσε ότι είχε προγραμματίσει να ξαναρχίσει την φιλόδοξη συλλογή με νέο όνομα και δημιουργική κατεύθυνση.

Τον Ιανουάριο, η μάρκα ανακοίνωσε επίσης το κλείσιμο του καταστήματός της στη Νέα Υόρκη στο νούμερο 654 της λεωφόρου Μάντισον στην Νέα Υόρκη. Την εποχή εκείνη, σχεδόν 100 εργαζόμενοι απολύθηκαν πριν από καιρό σε όλη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού καταστήματος.

Ο κουλ αμερικανικός οίκος που έκανε διάσημη την Κέιτ Μος και τον Μάρκ Γουόλμπεργκ ιδρύθηκε το 1968. Τα μίνιμαλ σχέδια του κέρδισαν την νεολαία σε ολόκληρο τον κόσμο και διαμόρφωσαν το στιλ της δεκαετίας του 90.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024