Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπληκτικό βίντεο του Ηφαίστου με... Άραβες στην «έρημο»

Εκπληκτικό βίντεο του Ηφαίστου με… Άραβες στην «έρημο»

Στο μέρος όπου γυρίστηκε η ελληνική κωμωδία «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», στις πανέμορφες Αμμοθίνες Λήμνου, ο Ήφαιστος αποφάσισε να κάνει... το δικό του πάρτι, με σκοπό να μας βάλει όλους στους ρυθμούς της αποκριάς μ’ ένα εκπληκτικό βίντεο

Στο μέρος όπου γυρίστηκε η ελληνική κωμωδία «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», στις πανέμορφες Αμμοθίνες Λήμνου, ο Ήφαιστος αποφάσισε να κάνει… το δικό του πάρτι, με σκοπό να μας βάλει όλους στους ρυθμούς της αποκριάς μ’ ένα εκπληκτικό βίντεο!

Οι Αμμοθίνες αποτελούν ένα εξαιρετικά σπάνιο τοπίο που προσελκύει ολοένα και περισσότερους λάτρεις των αξιοπερίεργων της φύσης και η ομάδα κάνει τις ιδανικές συστάσεις…

Στη Σαχάρα της Λήμνου που βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού λοιπόν, Άραβες και χανούμισσες έκαναν την εμφάνιση τους με πρωταγωνιστές τους παίκτες του Ηφαίστου και το αποτέλεσμα όπως θα καταλάβετε ήταν εντυπωσιακό!

Πρωταγωνιστούν οι παίκτες Σον Έβανς, Τόντρικ Γκότσερ, Αντουέιν Γουίγκινς, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιώργος Γαρέζος, Θοδωρής Μπακέας, η διευθύντρια επικοινωνίας, Χριστίνα Σκέντζιου, ο team manager Μάρκος Κολώκας και ο φροντιστής Θωμάς Γιαννόπουλος.

Δείτε τα βίντεο και… κάντε τις απαραίτητες συγκρίσεις:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024