Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Σύνταγμα γίνεται... Χόλιγουντ την Κυριακή

Το Σύνταγμα γίνεται… Χόλιγουντ την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», ενός κοινωνικού θρίλερ καταδίωξης με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο οποίος έπαιζε στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία, «Παρείσφρηση».

Σκηνοθέτης είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών «Call me by your name», «Suspiria» και «I am love».

Το σενάριό της γράφτηκε αποκλειστικά για την Ελλάδα και βασίζεται σε οµότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 1945.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών (κομπάρσων) από την περιοχή, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό casting.

Τα γυρίσματα έλαβα χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων, με το ιστορικό κτίριο επιβατών του ΟΣΕ, στον εμβληματικό Μύλο του Ματσόπουλου και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, γύρω από τις οδούς 25ης Μαρτίου και Κονδύλη.

Στα τέλη Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η συνέχεια των γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Χόλιγουντ στα Τρίκαλα και η δράση θα μεταφερθεί στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, γύρω από τους επιβλητικούς βράχους.

Μετά το γύρισμα της Κυριακής στο Σύνταγμα η παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες, στο πεζοδρόμιο της Φιλελλήνων μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024