Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Born to be murdered: Η ταινία που θα φέρει το Χόλιγουντ στο Σύνταγμα

Born to be murdered: Η ταινία που θα φέρει το Χόλιγουντ στο Σύνταγμα

Ύστερα από μία εβδομάδα εξαντλητικών 12ωρων γυρισμάτων μέσα και έξω από την πόλη των Τρικάλων, η ιταλοαμερικανική παραγωγή «Born to be Murdered» μεταφέρεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, καθώς και γύρω από αυτό

Ύστερα από μία εβδομάδα εξαντλητικών 12ωρων γυρισμάτων μέσα και έξω από την πόλη των Τρικάλων, η ιταλοαμερικανική παραγωγή «Born to be Murdered» μεταφέρεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, καθώς και γύρω από αυτό.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη Σταδίου (από την Αμερικής μέχρι το Σύνταγμα), στη Βασ. Γεωργίου Α’ και στην Πλατεία Συντάγματος.

Στην συνέχεια, την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Είναι βασισμένη σε ένα (εξαντλημένο) μυθιστόρημα του 1945 που έγραψε η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν.

Το «Born to be Murdered» αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα (τον υποδύεται ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, πρωταγωνιστής της «Παρείσφρησης» του Σπάικ Λι και γιος του Ντενζέλ Γουάσινγτον) ο οποίος άθελά του στο μπαίνει στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο (στην κεντρική φωτογραφία, από τα γυρίσματα της προηγούμενης ταινίας του, «Antionia»), σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και βοηθός του σε ταινίες όπως το «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria».

Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας (όπως και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου), που θα συνεχίσει γυρίσματα στην Αθήνα και γύρω από αυτή έως τις 25 Μαρτίου.

Γυρίσματα στα Τρίκαλα

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών (κομπάρσων) από την περιοχή, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό casting.

Τα γυρίσματα έλαβα χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων, με το ιστορικό κτίριο επιβατών του ΟΣΕ, στον εμβληματικό Μύλο του Ματσόπουλου και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, γύρω από τις οδούς 25ης Μαρτίου και Κονδύλη.

Στα τέλη Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η συνέχεια των γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Χόλιγουντ στα Τρίκαλα και η δράση θα μεταφερθεί στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, γύρω από τους επιβλητικούς βράχους.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024