Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Luke Perry: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά τον έρωτα της ζωής της

Luke Perry: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά τον έρωτα της ζωής της

Την απέραντη θλίψη της για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή, φίλου και αιώνιου τηλεοπτικού έρωτά της Luke Perry, εξέφρασε η «Μπρέντα» του Beverly Hills 90210, κατά κόσμον γνωστή Σάνεν Ντόχερτι

Την απέραντη θλίψη της για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή, φίλου και αιώνιου τηλεοπτικού έρωτά της Luke Perry, εξέφρασε η «Μπρέντα» του Beverly Hills 90210, κατά κόσμον γνωστή Σάνεν Ντόχερτι.

«Βρίσκομαι  σε κατάσταση σοκ» δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στο περιοδικό People, λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Luke Perry μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

«Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελώ και που θα είναι αποτυπωμένες για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο».

Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία υποδυόταν την Μπρέντα Γουόλς την κοπέλα του Ντίλαν ΜακΚέι, δηλαδή του Luke Perry στην τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210», χαρακτήρισε τον φίλο της ως «έναν έξυπνο, ήσυχο, ταπεινό και σύνθετο άνδρα με χρυσή καρδιά και ατελείωτη ακεραιότητα και αγάπη».

View this post on Instagram

Prommm #BeverlyHills90210

A post shared by Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) on

Η Σάνεν Ντόχερτι σημείωσε επίσης, πως ο Luke Perry ήταν μια θετική παρουσία στην δική της μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο μετά από χρόνια αφότου είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον.

«Ο Λουκ ήρθε και με βρήκε κατά την διάρκεια της περιπέτειάς μου με τον καρκίνο και συνεχίσαμε από εκεί που το είχαμε αφήσει, την φιλία μας, μόνο πιο μεγάλοι και πιο σοφοί, αλλά αυτή η σχέση παρέμεινε σταθερή» δήλωσε η Ντόχερτι, η οποία έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία και ζει πλέον χωρίς τον καρκίνο.

Μιλώντας για την σχέση τους στην τηλεοπτική σειρά όπου συμπρωταγωνιστούσαν, η Σάνεν Ντόχερτι δήλωσε: «Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης του ενός για τον άλλον όταν βιώνεις ένα ταξίδι όπως αυτό που ζήσαμε στην σειρά και φυσικά στη ζωή γενικά».

https://www.instagram.com/p/1F_H60zF-1/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόσθεσε επίσης, πως θέλανε να συνεργαστούνε και πάλι και μάλιστα συναντήθηκαν πρόσφατα. «Πριν από μερικές εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, βρεθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Επέλεξε το εστιατόριο με βάση ποιο θα του επέτρεπε να έχει μαζί του και τον σκύλο του. Μόλις έφτασα, τον βρήκα εκεί να μου χαμογελά, παρέα με τον σκύλο του. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Η 46χρονη ηθοποιός ανέφερε, τέλος για το πόσο ο Luke Perry αγαπούσε την οικογένειά του και το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του, τον 21χρονο γιο του Τζακ και την 18χρονη κόρη του Σόφι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024