Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρινέλλα προσπάθησε να χωρίσει Κούγια και Λαζόπουλο - «Κάνε πίσω ρε»

Η Μαρινέλλα προσπάθησε να χωρίσει Κούγια και Λαζόπουλο – «Κάνε πίσω ρε»

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού όταν, την περασμένη Παρασκευή, είδαν τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο να έχουν πιαστεί στα χέρια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού όταν, την περασμένη Παρασκευή, είδαν τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο να έχουν πιαστεί στα χέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν στο μαγαζί που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του ηθοποιού και του γνωστού ποινικολόγου.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χρειάστηκαν να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι.

Μια από αυτή είναι η Μαρινέλλα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, εμφανώς σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024