Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ «απειλεί» το παλάτι - Ποιοι σχεδιάζουν την πτώση της

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ «απειλεί» το παλάτι – Ποιοι σχεδιάζουν την πτώση της

Και πάλι στο στόχαστρο μπαίνει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όπως φαίνεται, τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, περισσότερο από όσο θα ήθελε η βασίλισσα Ελισάβετ

«Τροφή» στα βρετανικά ταμπλόιντς έρχεται να δώσει νέο δημοσίευμα του περιοδικού S της Sunday Express, το οποίο για μια ακόμα φορά ασχολείται με τις «κλειστές πόρτες» του παλατιού.

Και πάλι στο στόχαστρο μπαίνει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όπως φαίνεται, τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, περισσότερο από όσο θα ήθελε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ βρέθηκε στη βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο.

Έκτοτε, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω της, γεγονός που δεν ικανοποιεί το παλάτι, αφού «πρωταγωνιστές» στο Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η μέλλουσα βασίλισσα, Κέιτ Μίντλετον.

«Ρισκάρει με το να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας από την Κέιτ, που μια μέρα θα γίνει βασίλισσα», δήλωσε σε συνέντευξή της στο εν λόγω Μέσο η συγγραφέας πολλών best seller, Άννα Πάστερνακ, η οποία την άλλη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο «The Real Wallis Simpson» με άγνωστες αποκαλύψεις για την Ουόλις Σίμπσον, την Αμερικανίδα κοσμική για χάρη της οποίας άφησε τον θρόνο ο βασιλιάς Εδουάρδος.

Η Πάστερνακ, η οποία θεωρείται ότι ξέρει πολλά για το παλάτι, ανέφερε πως ρόλος της πρώην πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Suits» είναι να στηρίζει τη μοναρχία και όχι να είναι εκείνη το «αστέρι».

Μάλιστα, το πάει ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως «οι άνδρες με τα γκρίζα» του Μπάκιγχαμ, όπως συνήθιζε να αποκαλεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα τους σύμβουλους του παλατιού, σχεδιάζουν την «πτώση» της δούκισσας του Σάσεξ, επειδή την θεωρούν απειλή για τον θρόνο. Μάλιστα, αποκαλεί τη Μέγκαν Μαρκλ μια «χειροβομβίδα που έχει πέσει επάνω σε ένα ξεπερασμένο σύστημα και που ήδη οι εκρήξεις έχουν αρχίσει και αναμένεται να συνεχιστούν».

«Ανησυχώ για τη Μέγκαν και τον Χάρι. Αυτός είναι ο πρίγκιπας του λαού, όπως ο Εδουάρδος ήταν ο βασιλιάς του λαού», είπε η Πάστερνακ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024