Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Doutzen Kroes στους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας

Η Doutzen Kroes στους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας

Λίγο μετά το ταξίδι της Βella Hadid στην Αθήνα, ακόμα ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα του σήμερα, η Doutzen Kroes βρέθηκε στην Αθήνα

Λίγο μετά το ταξίδι της Βella Hadid στην Αθήνα , ακόμα ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα του σήμερα, η Doutzen Kroes βρέθηκε στην Αθήνα.

Η Doutzen Kroes, η οποία καταξιώθηκε στο χώρο του modelling περπατώντας ως «αγγελούδι» στην πασαρέλα της Victoria’s Secret βρίσκεται στην Αθήνα, στα πλαίσια συνεργασίας με γνωστή μάρκα καλλυντικών, με την οποία έχει συνεργασία επί σειρά ετών.

H Doutzen Kroes με καταγωγή από την Ολλανδία, μοιράζεται μάλιστα μαζί με τους χιλιάδες followers της στο Instagram, τον ενθουσιασμό της για την άφιξή της στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην χώρα μας. Φαίνεται πως το supermodel διασκεδάζει αρκετά στη χώρα μας και μυείται στην ελληνική γαστρονομία, καθώς φωτογράφισε τη χωριάτικη σαλάτα της και ένα τζατζίκι.

Όπως μαρτυρούν τα stories της Doutzen Kroes, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε και κάποια νυχτερινή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με το μοντέλο να συνεχίζει ακάθεκτο να έ δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram….

H Doutzen Kroes, εκτός από διάσημο μοντέλο είναι και ακτιβίστρια. Έπειτα από 15 χρόνια στο χώρο του modelling, βρήκε τη φωνή της ως ambassador του οργανισμού «Knot On My Planet», με σκοπό τον περιορισμού του κυνηγιού ελεφάντων.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024