Μια ανάρτηση στο Ιnstagram, ήταν αρκετή για να… μετατραπεί σε εφιάλτης για την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη λέξη «επανανοματοδοτήσουμε» που έγραψε. Αυτό φυσικά είχε ως αφορμή να… γίνει της κακομοίρας.

Ίσως θα ήθελε να γράψει «επανοηματοδοτήσουμε», όμως αφενός το γεγονός ότι έγραψε «επανανοματοδοτήσουμε», αλλά και το γεγονός ότι αυτό δεν έχει αλλάξει δύο μέρες αργότερα, ήταν αρκετό για τα social media να γεμίσουν με σχόλια για την παιδεία της κ. Νοτοπούλου και καριέρα – αστραπή που έχει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Νοτοπούλου από εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβε επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, μετά διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και τώρα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η πλήρης ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, έχει ως εξής: «Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν οτι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για την ζωή σου».

Μάλιστα η ανάρτηση περιέχει λάθος ακόμα και στα hashtags, αφού γράφει #πρπχωραμε_μαζι, τη στιγμή που προφανώς έπρεπε να γράψει #προχωράμε_μαζί.

Τα σχόλια που ακολούθησαν βέβαια ήταν κάθε άλλο παρά… κολακευτικά.

«Το θέλω να σε επανανομοδοτησω είναι καλή ατάκα για καμάκι;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

«Υποψήφια Δήμαρχος Συμπρωτεύουσας μη δυνάμενη να διαχειριστεί μια πολυσύλλαβη λέξη. Τι μπορεί να πάει στραβα;» γράφει ένας άλλος χρήστης.

«Σημασία έχει να πρπχωραμε μαζί,τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στα στενά της Γένοβας και της Πράγας» αναφέρει με δόση χιούμορ ακόμα ένας.

Ενώ κάποιοι άλλοι στάζουν… φαρμάκι: «Διάφοροι φασίστες από όλο τον κόσμο,δλδ ανά την εμφύλιο, με κατηγορούν ότι είμαι αναγραμμάτιστη. Τους αγνώ! Σύντροφοι, ήρθε η ώρα να κλείσουμε τη μύτη στις σειρήνες, να επανανοματοδοτησουμε & αναχρωματοδομησουμε την πολιτική. Καθώς, η αγωνια μετταλλάσσσεται αποφασιστικοτητα».

Βέβαια παρά το σφυροκόπημα στα σχόλια, δεν φαίνεται να… άνοιξε ρουθούνι στο επιτελείο της κας Νοτοπούλου, αφού όπως προαναφέρθηκε, η ανάρτηση βρίσκεται στον διαδικτυακό «αέρα» για δύο ημέρες, χωρίς κάποιος να παρέμβει για να τη διορθώσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο