Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η κακοκαιρία «σφυροκοπά» τα Χανιά - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καταστροφές και κατολισθήσεις

Η κακοκαιρία «σφυροκοπά» τα Χανιά – Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καταστροφές και κατολισθήσεις

Για λόγους ασφαλείας, λόγω σοβαρότατων προβλημάτων στο οδόστρωμα, θα πρέπει να αποφεύγεται η διέλευση των δρόμων Μπαμπιόλου-Μανολιοπούλου και Σκινέ-Φουρνέ.

Σοβαρότατα προβλήματα σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά έχει προκαλέσει η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Όπως ανακοινώθηκε, υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στους δρόμους Φουρνέ-Μεσκλά , Λάκκοι-Μεσκλά, Φουρνέ-Λάκκοι, Χλιαρό-Ουρθούνι-Καράνου, Νιο Χωριό-Βουκολιές και Συρίλι-Νεριανά.

Για τους ίδιους λόγους διατηρείται επίσης κλειστή η γέφυρα Πατελαρίου-Πλατανιά, η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό και η γέφυρα του Συριλίου στον Ταυρωνίτη.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας, λόγω σοβαρότατων προβλημάτων στο οδόστρωμα, θα πρέπει να αποφεύγεται η διέλευση των δρόμων Μπαμπιόλου-Μανολιοπούλου και Σκινέ-Φουρνέ.

Δημοσιεύτηκε από Vrysses, Vrisses στις Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Παράλληλα σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται και το γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου Χανίων, ο πυροσβεστικός σταθμός του δήμου, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η διεύθυνση καθαριότητας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Στους πολίτες συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε όσους δραστηριοποιούνται σε παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια λόγω των προβλεπόμενων δυνατών ανέμων, καθώς και στις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή στην εκδήλωση αστοχιών (κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων).

Έντονα προβλήματα στην περιοχή της Κισσάμου από την κακοκαιρία

Προβλήματα και στην περιοχή της Κισσάμου προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει περιοχές της Δυτικής Κρήτης. Λόγω των τεράστιων ποσοτήτων νερού που τρέχουν από τις πλαγιές διακόπηκε η κυκλοφορία στη σήραγγα Τοπολίων μέχρι νεωτέρας, ενώ λόγω κατολισθήσεων διακόπηκε και η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο από Σκινέ-Πρασέ- Σέμπρωνα- Αγία Ειρήνη.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι ο δρόμος από Τοπόλια έως Μύλους της Τοπικής Κοινότητας Βλάτους είναι κλειστός λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή. Επιπλέον, καλούνται οι κάτοικοι οικιών που βρίσκονται παραπλεύρως του Τυφλού Ποταμού, από τον Κατσοματάδο έως και Καλουδιανά, να είναι σε ετοιμότητα απομάκρυνσης από τα σπίτια τους λόγω υπερχείλισης του ποταμού.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου καλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτοί που μετακινούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τηρώντας κατά τη μετακίνησή τους χαμηλές ταχύτητες.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024