Μπορεί να έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταιάνα, αλλά ένα από τα ερωτήματα που «βασανίζει» ακόμα τον Τύπο – και όχι μόνο – είναι αν ήταν τελικά έγκυος.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της πριγκίπισσας Νταιάνα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το παιδί του Dodi al-Fayed.

Από την άλλη πλευρά, η εγκληματολόγος Angela Gallop στο νέο της βιβλίο παρουσίασε όλη την ιατροδικαστική έρευνα που έγινε για το αν ήταν τελικά έγκυος ή όχι.

«Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να διαπιστωθεί αν τα δείγματα αίματος της Diana περιείχαν την ορμόνη της εγκυμοσύνης, ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη. Το δεύτερο, αν με οποιαδήποτε ένδειξη φαίνονταν να λάμβανε αντισυλληπτικό χάπι», δήλωσε η Angela Gallop στην εφημερίδαThe Sunday Times.

Σύμφωνα με το star, ο ιατροδικαστής του King’s College του Λονδίνου David Cowan, που συντόνιζε την ομάδα ιατροδικαστών, επισήμανε ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αίμα από το σώμα της, καθώς οι μεταγγίσεις αίματος στις οποίες είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο θα είχαν αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το μόνο διαθέσιμο δείγμα από τη Νταϊάνα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ήταν αποξηραμένο αίμα το οποίο βρέθηκε στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε. Ωστόσο, δεν υπήρχε κατάλληλο τεστ.

Η Angela Gallop πήγε την έρευνα ένα βήμα παρακάτω και πήρε δείγμα περιεχομένου από το στομάχι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η πριγκίπισσας Νταιάνα έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια, οπότε όπως καταλαβαίνετε ότι αδύνατον να ήταν έγκυος

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο