Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα τρυφερά είναι τα ζώδια στην πραγματικότητα;

Πόσα τρυφερά είναι τα ζώδια στην πραγματικότητα;

Έχουμε και λέμε:

Πόσο τρυφερός είναι ένας Καρκίνος και πόσο ρομαντισμό κρύβει ένας Τοξότης; Τι πρέπει να προσέχετε σε Ζυγούς, Αιγόκερω και Παρθένο; Πως λειτουργούν Δίδυμος, Λέων και Ιχθύς. Μια ιδέα θα σας δώσει η λίστα που ακολουθεί, που αρχίζει από τους πιο ευαίσθητους και κλείνει με τους πιο σκληρούς.Έχουμε και λέμε:

Ο Καρκίνος είναι ο πιο τρυφερός, ο πιο ρομαντικός και ο πιο… αγκαλίτσας του ζωδιακού κύκλου. Εκείνος που δεν θα σε αφήσει μόνο σου στα δύσκολα και θα είναι κομμάτι της ζωής σου, αν τον αφήσεις, για πάντα. Φρόντισε να απολαύσεις τα ρομαντικά δείπνα και τις ατελείωτες ώρες που θα περάσετε δίπλα δίπλα στο αναμμένο τζάκι και θα μιλάτε με τις ώρες…

Ο Σκορπιός είναι το πιο γλυκό ζώδιο, τόσο τρυφερό, τόσο δοτικό και ονειροπόλο, όσο δεν πάει ο νους σου. Λέει και το εννοεί ότι θα πέθαινε για την αγάπη του! Στις σχέσεις του εναλλάσσονται πόθος και πάθος, σεξ και πόνος, παραπέμποντας σε κόλαση και παράδεισο. Αν αντέχεις το… κοκτέιλ δοκίμασε το. Απλά να θυμάσαι ότι περιμένει από τον σύντροφό του να κάνει το ίδιο γι’ αυτόν.

Ο Λέων αν είναι ερωτευμένος θα γίνει ρομαντικός θα ανάψει κεριά, θα φτιάξει ατμόσφαιρα και θα κάνει όλα όσα πρέπει. Φρόντισε να απολαύσεις αυτές τις στιγμές γιατί παρόλο που ξέρει πως να φερθεί στις διάφορες περιστάσεις, σιχαίνεται τις επιφανειακές γλύκες.

Ο εσωστρεφής Ιχθύς δεν μπορεί παρά να διακατέχεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα. Ωστόσο όλα εξαρτώνται από την διάθεσή του. Του αρέσει να εκπλήσσει το ταίρι του με ποιήματα, όμορφες κινήσεις και γλυκύτητα στο κρεβάτι, ωστόσο κάποιες φορές περνάει στο άλλο άκρο…

Ο Τοξότης δεν θα ασχοληθεί με ρομαντικές πράξεις, αλλά με κινήσεις που αποσκοπούν να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα! Δεν θα σου πάρει δώρο, αλλά θα σου φτιάξει τις βαλίτσες για μια απόδραση! Γενικότερα δεν αφήνεται εύκολα καθώς θέλει να έχει το πάνω χέρι και ξενερώνει εύκολα.

Από φύση… διχασμένος ο ισορροπιστής  Ζυγός θυμίζει συνήθως… στρείδι, καθώς δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει και θα αφεθεί μόνο αν ταιριάζει απόλυτα μαζί σου: Πότε ένα ήσυχο βράδυ μόνο με το ταίρι του στο σπίτι, πότε έξοδο για ξεφάντωμα με φίλους. Αυτό συμβαίνει και στο ζήτημα της τρυφερότητας, θα την προσφέρει, αλλά… όχι πάντα!

Ο γήινος Ταύρος θα γίνει ρομαντικός όταν το καλούν οι περιστάσεις, αλλά συνήθως είναι προσγειωμένος τύπος. Τον διασώζει το γεγονός ότι ξέρει να γίνεται άκρως περιποιητικός. προς τον σύντροφό του και ξέρει πώς να ικανοποιεί τις συναισθηματικές και ερωτικές ανάγκες του.

Ο επίσης γήινος Κριός ταλαντεύεται ανάμεσα στο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ή όχι. Δεν γίνεται τρυφερός, παρά μόνο όταν θέλει να κατακτήσει κάποιον. Τότε, θα κάνει τα πάντα για εσένα, αρκεί… να του πεις τι θέλεις! Γρήγορα όμως… κουράζεται και σταματά την προσπάθεια, μόλις δέσει το γάιδαρό του.

Ο Δίδυμος θα σου βγάλει τη ψυχή και δεν θα ανοιχτεί εύκολα. Σπάνια θα δείξει τον συναισθηματισμό του και θα βγάλει στην επιφάνεια την τρυφερή του πλευρά. Θα σε περάσει από πολλά τεστ πριν το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα περνάς τέλεια μαζί του.

Για τον Υδροχόο οι πολλές εκδηλώσεις τρυφερότητας είναι μάλλον… βαρετές και περιττές. Είναι ρομαντικός αν το θελήσει, κι αν πιστεύει ότι αυτό θα ικανοποιήσει το ταίρι του. Ωστόσο, προτιμά να κοιτάζει μπροστά προς το μέλλον και με το παρόν ασχολείται μόνο για να το βελτιώσει.

Ο Αιγόκερως είναι ξενέρωτος, έχει καρδιά πέτρα και σιχαίνεται τις ρομαντικές ταινίες, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τις βαρύγδουπες δηλώσεις αιώνιου έρωτα. Ρεαλιστής και ωμός μόνο όταν βρει τον ιδανικό σύντροφο θα βγάλει τον πιο θερμό εαυτό του.

Ένας Παρθένος δεν θα ανοιχτεί πολύ καθώς από την τρυφερότητα, προτιμά την σταθερότητα. Αν επιτρέψει κάποιες ευαισθησίες να παρεισφρήσουν στις σχέσεις του, είναι στα μικρά και καθημερινά Ένα χαμόγελο, ένα κομπλιμέντο, ένα τηλεφώνημα, αλλά όχι να παίρνεις και θάρρος! Όμως οι πράξεις του θα πούνε πολλά περισσότερα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024