Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου

Ο Έλληνας ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», αποκάλυψε τη σχέση του με τη συνάδελφό του Μαρία Παπαφωτίου

Ο Έλληνας ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», αποκάλυψε τη σχέση του με τη συνάδελφό του Μαρία Παπαφωτίου.

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Φαίης Σκορδά, όπου και μίλησε για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θανάσης Πατριαρχέας, αποκάλυψε ότι τον προέτρεψε ο Νίκος Ψαρράς να ασχοληθεί με το χώρο. Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι όταν είπε στον πατέρα του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, εκείνος έπαθε ένα… μίνι εγκεφαλικό, μιας και τον προόριζε να ακολουθήσει την δουλειά που έκανε κι εκείνος, δηλαδή με τα τουριστικά.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, η παρουσιάστρια θέλησε να τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή: «Ε, τώρα δεν ξέρω πώς να το πω αυτό, δεν ξέρω και αν ισχύει. Ισχύει ότι έχεις μια πιο στενή σχέση με μια κοπέλα που είναι στη σειρά». Ο νεαρός ηθοποιός την έβγαλε από τη δύσκολη θέση μιλώντας για τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου, την ηθοποιό που έκανε την πρώτη του κοπέλα στη σειρά, πριν παντρευτεί τη Νάντια.

«Είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι. Ήταν η πρώτη μου κοπέλα στο σίριαλ και έμελλε να γίνει η μέχρι τώρα κοπέλα μου. Γνωριστήκαμε στη σειρά. Πρώτη φορά τη γνώρισα μεσημέρι, Αύγουστο, της έφτιαχναν τα μαλλιά της και είχαμε την πρώτη μας σκηνή στο σκάφος και κατευθείαν είχαμε και φιλί μαζί. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό» παραδέχτηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=1rppAeOAk6A

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024