Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται ότι δρούσε στις φυλακές Κορυδαλλού  συνεχίστηκε σήμερα για να διακοπεί όμως εκ νέου για την 1η Μαρτίου 2019 η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Από το πρωί στην είσοδο του δικαστικού κτιρίου είχαν τοποθετηθεί επιπλέον μηχανήματα ελέγχου, όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια, ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δικηγόρου μετήχθησαν στο δικαστήριο από τις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος  ζήτησε από το δικαστήριο πενθήμερη διακοπή αφενός διότι ο συνήγορος του παραιτήθηκε από την υπεράσπισή  του αφετέρου γιατί ο ίδιος -όπως είπε -συγκεντρώνει έγγραφα στοιχεία για την υπόθεση.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο με εμφανή ειρωνική διάθεση.

Τελικά, κατόπιν σχετικής πρότασης του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για την 1η Μαρτίου, προκειμένου ο συνήγορος του συγκεκριμένου κατηγορουμένου να ενηνερωθεί επί της δικογραφίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο