Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στο Twitter κατά Πολάκη για τη γρίπη και τους 39 νεκρούς

Οργή στο Twitter κατά Πολάκη για τη γρίπη και τους 39 νεκρούς

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε τώρα», δήλωσε ο κ. Πολάκης

Για μία ακόμα φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατάφερε με τις δηλώσεις του και τον κυνισμό που επέδειξε για τα θύματα της γρίπης, να γίνει επίκεντρο αρνητικών σχολίων στο Twitter, προκαλώντας την οργή των πολιτών.

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε τώρα», δήλωσε ο κ. Πολάκης, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο kontra την Κυριακή, όταν ρωτήθηκε για το κύμα της γρίπης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για τους τουλάχιστον 38 νεκρούς, που είχαν καταγραφεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Στην ίδια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε τα ΜΜΕ που τον επικρίνουν ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της κυβέρνησης.

Ο συνειρμός δεν άργησε για τους χρήστες του διαδικτύου, που συνέδεσαν αμέσως τις πρόσφατες δηλώσεις του με αυτές  στο τραγικό συμβάν του περασμένου καλοκαιριού όπου 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μέσα σε λίγη ώρα στο Μάτι, όταν ο κ. Πολάκης δήλωνε σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ πως οι νεκροί θόλωσαν την εικόνα του αποτελεσματικού κράτους.

Οι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα δεν άργησαν να τον κατακεραυνώσουν, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024