Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κ.Χατζηχρήστος: Η αδυναμία στις γυναίκες

Κ.Χατζηχρήστος: Η αδυναμία στις γυναίκες

Αγαπημένοι ήρωες  που ενσάρκωσε ήταν ο επαρχιώτης «Θύμιος», αλλά και ο κινηματογραφικός «Ζήκος» που έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς κωμικούς ηθοποιούς που έχει περάσει από το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Αγαπημένοι ήρωες  που ενσάρκωσε ήταν ο επαρχιώτης «Θύμιος», αλλά και ο κινηματογραφικός «Ζήκος» που έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου

Εκτός όμως από το κοινό, ο Χατζηχρήστος μάγευε και τις γυναίκες και όσοι τον γνώριζαν από κοντά κάνουν λόγο για έναν «γυναικοκατακτή».

Αν και δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανίσιμος ως άντρας, ο Κώστας Χατζηχρήστος είχε ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες και μάλιστα στη ζωή του έκανε πέντε γάμους.

«Το παν για μια γυναίκα είναι το παραμύθι. Η γυναίκα θέλει να νιώθει ότι συνάντησε το βασιλόπουλο που θα την κάνει βασίλισσα. Το μόνο που μένει στον άνδρα που δεν είναι πρίγκιπας, να την πείσει ότι είναι. Κομμάτι δύσκολο, αλλά που και που σου πετυχαίνει αν προσπαθήσεις» όπως έλεγε ο ίδιος.

Όσοι τον γνώριζαν από κοντά μιλούσαν για έναν άντρα με πολλές κατακτήσεις που φλέρταρε τις γυναίκες με μαεστρία είτε ήταν ελεύθερος είτε… παντρεμένος.

Ο πρώτος του γάμος, με τη Νίτσα, έγινε την περίοδο της κατοχής στη Βόρειο Ελλάδα. Ο γάμος τους έληξε άδοξα όταν το ζευγάρι ήρθε στην Αθήνα το 1949.

Ο Χατζηχρήστος γνώρισε την Κούλα Νικολαΐδου, η οποία τον πήρε στο θέατρο Βέρντεν και άρχισε να παίζει σε παραστάσεις. Έτσι ο Χατζηχρήστος γνωρίζεται με την αδελφή της, τη Μαίρη Νικολαϊδου, με την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, την Τέτα.

Το 1952 συγκρότησε το δικό του θίασο και τότε γνωρίζει την την ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα. Ένα βράδυ μετά την παράσταση στην οποία έπαιζαν μαζί, της ζήτησε να πάνε μαζί για φαγητό και τότε της εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Ο Χατζηχρήστος παίρνει δεύτερο διαζύγιο για να ζήσει μαζί με την Ντιριντάουα, την οποία παντρεύτηκε το 1959 και απέκτησαν μαζί μια κόρη. Ο γάμος αυτός μάλιστα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.

Έμειναν μαζί για 16 χρόνια, όμως οι εξωσυζυγικές ερωτικές περιπέτειες του Χατζηχρήστου οδήγησαν και πάλι στο χωρισμό το 1975 όταν η σύζυγός του, ζήτησε διαζύγιο.

Η τέταρτη σύζυγος του Χατζηχρήστου ήταν η Ελένη Πανταζή η οποία φεύγει αιφνιδίως από τη ζωή στα 42 της χρόνια.

Η τελευταία γυναίκα στη ζωή του, ήταν η Βούλα Χατζηχρήστου, που τον συνόδεψε μέχρι και το τέλος.

Δυστυχώς, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, καθώς και ο θάνατος της τρίτης του γυναίκας – Καίτη Ντιριντάουα – άρχισαν να τον καταρρακώνουν με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2001 χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024