Τις καλύτερες στιγμές της ζει η ελληνική Twitterόσφαιρα, η οποία ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι μια κυβέρνηση θα της δίνει υλικό για τρολάρισμα, πιο συχνά και από ότι ένα ριάλιτι!

Αυτό όμως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, να έχουν εξευτελίσει κάθε κοινοβουλευτική και θεσμική διαδικασία, προκαλώντας οργή και γέλιο στους πολίτες.

Το νέο επεισόδιο, διότι περί επεισοδίων πρόκειται, των πολιτικών πεπραγμένων του θιάσου που ονομάζεται ΑΝΕΛ, έχει πρωταγωνιστή τον βουλευτή, Θανάση Παπαχριστόπουλο, όπου στην αρχή «χάλασε» το αυτοκίνητό του και άργησε να πάει στη Βουλή και να παραδώσει (σε ένα θεατρικό σκηνικό, κρατώντας την παραίτηση στο χέρι) την έδρα του στο Νίκο Βούτση.

Όταν τελικά μετά τις 12 (προφανώς είτε έφτιαξε το αυτοκίνητό του είτε βρήκε άλλο) ήρθε στη Βουλή και μπήκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής αποφασίστηκε… να μην παραιτηθεί.

Αυτό διότι, κατά δήλωσή του, τον παρακάλεσε ο κ. Βούτσης να παραμείνει βουλευτής μέχρι να ψηφιστεί το Πρωτόκολλο της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό έδωσε έμπνευση στην ελληνική Twitterόσφαιρα και τους προμήθευσε με υλικό για να περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γράψτε το σχόλιο σας