Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ilia Leya : Η «Κιμ Καρντάσιαν» της Ελλάδας

Ilia Leya : Η «Κιμ Καρντάσιαν» της Ελλάδας

Η Ilia Leya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον όρο «influencer»

Η Ilia Leya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον όρο της influencer.

Πολλοί θεωρούν το 23χρονο μοντέλο ως την «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν». Έχει σπουδάσει μοντάζ και φωτογραφία, ενώ έχει δουλέψει ως μοντέλο στην Ινδία.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως φωτογράφος και βρέθηκε στην Ινδία στα πλαίσια του πρώτου ταξιδιού της με πρακτορείο μοντέλων, όπου και έμεινε τρεις με τέσσερις μήνες.

Σχετικά με τον όρο «influencer», όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε τα εξής: «…influencer είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύεται κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media», με τον παρουσιαστή να τη διορθώνει με τη λέξη «επηρεάζει» και την ίδια να συνεχίζει λέγοντας «και αυτό συμβαίνει γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας – ελπίζω να έχω – από εκεί ξεκινούν όλα από τον χαρακτήρα, και μετά με αυτούς τους ακόλουθους μπορείς να διαφημίσεις κάποια προϊόντα».

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ilia τόνισε ότι προσπαθεί να πληροφορήσει γυναίκες και άντρες και να το απενοχοποιήσει για τον ελληνικό κοινό. Μάλιστα, το μοντέλο έχει μοιραστεί με το κοινό της στο Youtube πληροφορίες για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει, όπως η ρινοπλαστική και η λιπομεταφορά.

Τόνισε μάλιστα ότι η λιπομεταφορά στην οποία και προχώρησε ήταν η επέμβαση που παρεξηγήθηκε πιο πολύ από το κοινό και που στάθηκε αφορμή για την παρομοιάσουν με την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν στρέφεται στις πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει τη διάσημη σταρ του εξωτερικού.

Ο Έλληνας παρουσιαστής μάλιστα προς το τέλος της συνέντευξης προκάλεσε το νεαρό μοντέλο να του κάνει contouring, ενώ στο τέλος φόρεσε και μια ροζ περούκα, μιας και το μοντέλο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις περούκες.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024