Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Umbrella Academy: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σειράς

The Umbrella Academy: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σειράς

Το πολυαναμενόμενο σίριαλ με πρωταγωνιστές τους Έλεν Πέιτζ, Τομ Χόπερ, και Μέρι Τζ. Μπλάιτζ βασίζεται στη βραβευμένη σειρά κόμικς που έχει γράψει ο τραγουδιστής των My Chemical Romance, Τζέραρντ Γουέι.

To Netflix κυκλοφόρησε τρέιλερ της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του με πρωταγωνιστές υπερήρωες και τίτλο The Umbrella Academy.

Το πολυαναμενόμενο σίριαλ με πρωταγωνιστές τους Έλεν Πέιτζ, Τομ Χόπερ, και Μέρι Τζ. Μπλάιτζ βασίζεται στη βραβευμένη σειρά κόμικς που έχει γράψει ο τραγουδιστής των My Chemical Romance, Τζέραρντ Γουέι.

Η ιστορία ξεκινά το 1989, όταν 43 τυχαίες γυναίκες σε όλο τον κόσμο χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης γεννούν μωρά με δυνάμεις υπερηρώων.

Ο Sir Reginald Hargreeves, ένας εξωγήινος μεταμφιεσμένος ως διάσημος επιχειρηματίας, υιοθετεί τα επιζώντα επτά παιδιά και τα προετοιμάζει για να σώσουν τον κόσμο από μια απροσδιόριστη απειλή, όπως η Umbrella Academy.

Η εκκεντρική, δυσλειτουργική και αποξενωμένη οικογένεια υπερήρωων αναγκάζεται 17 χρόνια μετά να ενωθεί για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Sir Reginald Hargreeves.

Το τρέιλερ είναι μια εντυπωσιακή πρόγευση της σειράς που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 15 Φεβρουαρίου. Όλα τα παιδιά του Hargreeves είναι παρόντα και η μουσική που ακούγεται είναι μία νέα διασκευή από τον Τζέραρντ Γουέι της γνωστής επιτυχίας του 1966 «Hazy Shade of Winter» των Simon & Garfunkel.

Το σενάριο της σειράς είναι του Τζέρεμι Σλέιτερ και ο Στιβ Μπλάκμαν θα είναι ο επιβλέπων και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τη Bluegrass Television και τους Μάικ Ρίτσαρντσον και Κιθ Γκόλντμπεργκ από την Dark Horse Entertainment. Ο Τζέραρντ Γουέι θα είναι, επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Τα κόμικς «The Umbrella Academy» έκαναν ντεμπούτο το 2007, με την πρώτη μίνι σειρά, «The Umbrella Academy: Apocalypse», η οποία ενέπνευσε τους συντελεστές να μεταφέρουν την ιστορία στη μικρή οθόνη. Μια δεύτερη μίνι σειρά, «The Umbrella Academy: Dallas» κυκλοφόρησε το 2008. Η τρίτη μίνι σειρά, «The Umbrella Academy: Hotel Oblivion», ετοιμάζεται από τον Γουέι και τον εικονογράφο Γκαμπριέλ Μπα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024