Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων από τον δήμο Πειραιά

Εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων από τον δήμο Πειραιά

Οι εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων, βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ακτή Ποσειδώνος (από Γούναρη έως  Καποδιστρίου), στην Καποδιστρίου, στη Λεωχάρους, στη Ναυαρίνου και στην Αριστείδου

Εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης στα πεζοδρόμια οδών περιμετρικά  του λιμανιού του Πειραιά  και στον σταθμό του ΗΣΑΠ υλοποιεί ο Δήμος, με στόχο την ασφαλή πρόσβαση και την εύρυθμη διέλευση των πολιτών.

Οι εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων, βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ακτή Ποσειδώνος (από Γούναρη έως  Καποδιστρίου), στην Καποδιστρίου, στη Λεωχάρους, στη Ναυαρίνου και στην Αριστείδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά, έχει ήδη υλοποιήσει εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Οδησσού. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες πρασίνου περιμετρικά της περίφραξης του εργοταξίου του ΜΕΤΡΟ, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην πλατεία, τοποθετήθηκαν λουλούδια στο σιντριβάνι  και έγιναν εργασίες εξωραϊσμού του χώρου εναπόθεσης των απορριμμάτων.

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως οι εργασίες ανάπλασης στα συγκεκριμένα πεζοδρόμια ήταν αναγκαίες, προσθέτοντας: «Υπήρχε μεγάλη φθορά και η διέλευση πεζών είτε προς το λιμάνι είτε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ ήταν δύσκολη. Η κατάσταση αυτή δεν αντιπροσώπευε το πρώτο λιμάνι της χώρας μας». O κ. Αργουδέλης  επιπλέον σημείωσε χαρακτηριστικά: «Παρά τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης, έχοντας ως στόχο την καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Θα υλοποιήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις στο κέντρο και στις γειτονιές του Πειραιά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024