Εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης στα πεζοδρόμια οδών περιμετρικά  του λιμανιού του Πειραιά  και στον σταθμό του ΗΣΑΠ υλοποιεί ο Δήμος, με στόχο την ασφαλή πρόσβαση και την εύρυθμη διέλευση των πολιτών.

Οι εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων, βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ακτή Ποσειδώνος (από Γούναρη έως  Καποδιστρίου), στην Καποδιστρίου, στη Λεωχάρους, στη Ναυαρίνου και στην Αριστείδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά, έχει ήδη υλοποιήσει εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Οδησσού. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες πρασίνου περιμετρικά της περίφραξης του εργοταξίου του ΜΕΤΡΟ, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην πλατεία, τοποθετήθηκαν λουλούδια στο σιντριβάνι  και έγιναν εργασίες εξωραϊσμού του χώρου εναπόθεσης των απορριμμάτων.

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως οι εργασίες ανάπλασης στα συγκεκριμένα πεζοδρόμια ήταν αναγκαίες, προσθέτοντας: «Υπήρχε μεγάλη φθορά και η διέλευση πεζών είτε προς το λιμάνι είτε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ ήταν δύσκολη. Η κατάσταση αυτή δεν αντιπροσώπευε το πρώτο λιμάνι της χώρας μας». O κ. Αργουδέλης  επιπλέον σημείωσε χαρακτηριστικά: «Παρά τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης, έχοντας ως στόχο την καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Θα υλοποιήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις στο κέντρο και στις γειτονιές του Πειραιά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο