Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεατρικό ντεμπούτο για τον Μάθιου Μπρόντερικ στο Λονδίνο

Θεατρικό ντεμπούτο για τον Μάθιου Μπρόντερικ στο Λονδίνο

Ο Μπρόντερικ θα υποδυθεί έναν αστρονόμο στο κωμωδιόδραμα και στο πλευρό του θα εμφανιστεί η Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν γνωστή από τη δημοφιλή σειρά εποχής "Downton Abbey".

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ θα κάνει ντεμπούτο σε θεατρική σκηνή του Λονδίνου με την παράσταση «The Starry Messenger».

Ο Μπρόντερικ θα υποδυθεί έναν αστρονόμο στο κωμωδιόδραμα και στο πλευρό του θα εμφανιστεί η Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν γνωστή από τη δημοφιλή σειρά εποχής «Downton Abbey».

Το θεατρικό έργο βασίζεται στο πρωτότυπο σενάριο του Κένεθ Λόνεργκαν σεναριογράφου- σκηνοθέτη της κινηματογραφικής ταινίας «Manchester by the Sea».

Ο Μάθιου Μπρόντερικ επιστρέφει στον ρόλο του Μαρκ Ουίλιαμς, τον οποίο υποδύθηκε πρώτη φορά σε παραγωγή εκτός Μπρόντγουεϊ της θεατρικής εταιρείας New Group το 2009.

Το έργο περιγράφεται ως ένα «γλυκόπικρο κωμωδιόδραμα» που παρακολουθεί έναν αστρονόμο στο πλανητάριο της Νέας Υόρκης, ο οποίος αποστασιοποιείται από τη δουλειά και τη σύζυγό του, λόγω της επιθυμίας να εξερευνήσει τους δεσμούς του με την απεραντοσύνη του σύμπαντος.

Ο Μπρόντερικ, ο οποίος έγινε γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία «Ferris Bueller’s Day Off» έχει συνεχίσει τις εμφανίσεις στο θέατρο καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Κέρδισε το βραβείο Tony Καλύτερου Ηθοποιού το 1983 για την εμφάνισή του στο Brighton Beach Memoirs του Νιλ Σάιμον και απέσπασε ακόμη ένα Tony ως ηθοποιός σε μιούζικαλ το 1995 για τον ρόλο του στο «How to Succeed in Business Without Really Trying».

Ο Μάθιου Μπρόντερικ μπήκε στο Theater Hall of Fame το 2017.

Έχει μια μακρόχρονη συνεργασία με τον Κένεθ Λόνεργκαν, έχοντας εμφανιστεί στις ταινίες του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου-σκηνοθέτη, «You Can Count On Me», «Margaret» και «Manchester by the Sea».

Το θεατρικό έργο «The Starry Messenger» σε σκηνοθεσία Σαμ Γέιτς και παραγωγής των Simon Friend, Act Productions, Gavin Kalin και Howard Panter θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Wyndham στο Κόβεντ Γκάρντεν στις 16 Μαΐου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024