Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει υπομονετικά στην ουρά για ένα μπέργκερ

Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει υπομονετικά στην ουρά για ένα μπέργκερ

Μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος, να έχεις συνηθίσει να τρως στα καλύτερα μαγαζιά του κόσμου, όμως είναι γνωστό ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει την αγνή απόλαυση ενός μπέργκερ

Μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος, να έχεις συνηθίσει να τρως στα καλύτερα μαγαζιά του κόσμου, όμως είναι γνωστό ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει την αγνή απόλαυση ενός μπέργκερ!

Ωστόσο είναι γνωστό πως το μπέργκερ δεν έχει την ίδια γεύση άμα δεν… τηρήσεις ολόκληρο το τελετουργικό του.

Δηλαδή να περιμένεις στην ουρά, να παραγγείλεις στον άνθρωπο που τα ετοιμάζει και αφού… σνιφάρεις λιπαρά να πάρεις το φαγητό σου, να πληρώσεις και στην πιο άβολη στάση που θα βρεις να κάτσεις να το απολαύσεις.

Τώρα, το ότι λέγεσαι Μπιλ Γκέιτς και είσαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς αυτή την απόλαυση!

Σε αυτή την παραπάνω πρόταση φαίνεται πως συμφωνεί και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick’s Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του.

Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποιου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο τσουχτερό κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

«Όταν έχεις σχεδόν 100 δισ., διευθύνεις τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεσαι στην ουρά για ένα μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικό σαν όλους εμάς… Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή με το χρυσό κάλυμμα τουαλέτας στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο πρώην εργαζόμενος της Microsoft Μάικ Γκάλος.

When you're worth about $100,000,000,000, run the largest charity in the history of the world and stand in line for a…

Δημοσιεύτηκε από Mike Galos στιςΤρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024