Τα σερβικά ΜΜΕ συνεχίζουν να ρίχνουν φως στις… κρεβατοκάμαρες των πρωταγωνιστών του «Βράνιες Gate».

Το νεότερο της ιστορίας από το ντόμινο των αποκαλύψεων είναι πως ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ επισκεπτόταν και κατ’ οίκον τη Γελένα Καρλεούσα με τη σέρβα τραγουδίστρα να συστήνει τον Βόσνιο ως… γιατρό στα παιδιά της, προκειμένου να αποσυρθούν μετά στα ενδότερα του σπιτιού για εξέταση! Απόντος βέβαια του άνδρα της Ντούσκο Τόσιτς.

Εκείνη την εποχή η τραγουδίστρια είχε ένα πρόβλημα υγείας και δεν έβγαινε ιδιαίτερα έξω. Για αυτό το λόγο η Γελένα προσκαλούσε τον Βράνιες στο σπίτι τους στο Dedinje, περιοχή του Βελιγραδίου και τον παρουσίαζε ως γιατρό στα παιδιά της, ενώ στη συνέχεια τον πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα της για να κάνουν σεξ! Η Καρλεούσα έλεγε στις κόρες της Ατίνα και Νίκα πως είναι ο γιατρός Όγκνιεν που πήγαινε σπίτι για να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη με αυτό τον τρόπο απατούσε τον άντρα της.

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της. Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει. Η Γέλενα και ο Όγκνιεν είναι γνωστές προσωπικότητες και αν πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμα κάποιος θα τους έβλεπε. Έτσι, προτιμούσε να τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας και κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν πολλοί γείτονες.

Η Γελένα επέμενε ότι ο Βράνιες θα έπρεπε να πάει σε αυτήν επειδή ήταν πολύ συναισθηματική. Εκείνη την περίοδο η Γελένα είχε κάνει μια χειρουργική επέμβαση και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν εκεί, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε σε όλα!

Εκείνη η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Γελένα και σήμαινε πολλά για αυτήν η προσοχή και η υποστήριξη του Όγκνιεν κυρίως μαζί της όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Όμως, ο Βράνιες συνάντησε στο σπίτι τα δύο παιδιά του ζευγαριού και αυτά δεν μπορούσαν να φανταστούν τι ήταν ο Βράνιες, αλλά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους. Όταν συναντήθηκαν τυχαία μέσα στο σπίτι η Γελένα είπε: «Αυτός είναι ο Όγκνιεν, ο γιατρός, ήρθε για να ελέγξει τη μαμά»», είπε μια πηγή κοντά στην οικογένεια.

Μάλιστα, την επίσκεψη στο σπίτι έχει επιβεβαιώσει και ο Βράνιες όταν ξεκίνησε το ερωτικό σκάνδαλο λέγοντας πως: «Σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη ακόμα και στο σπίτι της».

Θυμίζουμε βέβαια ότι το αρχικό ερωτικό τρίγωνο εξελίχθηκε σε… τετράγωνο, αφού υπάρχουν και δημοσιεύματα για εξωσυζυγική σχέση του απατημένου Τόσιτς με την εκρηκτική Σοφία Μιλόγεβιτς (πρώην γυναίκα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Σερβίας Αντεμ Λάγιτς).

Η Γελένα Καρλεούσα

Η Σοφία Μιλόγεβιτς