Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία γουρουνάκια πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Τα τρία γουρουνάκια πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο σκύλος θα δώσει την σκυτάλη σε ένα άλλο ζώο για το 2019 σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο: τον χοίρο

Συχνά συνδέεται με την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και την γενναιοδωρία, ο χοίρος αναφέρεται ως εμβληματικό ζώο του έτους 2019, σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο, διαδεχόμενος τον σκύλο.

Για άλλη μια φορά, ο οίκος Gucci γιορτάζει αυτό το γεγονός, μετατρέποντας το γουρούνι στο πιο μοδάτο ζώο για μια περιορισμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του ιταλικού οίκου; Ένα αθώο γουρούνι εμπνευσμένο από την δημιουργική ομάδα του οίκου Gucci.

Οι ανέμελες εικόνες (που πρωταγωνιστούν και στην εφαρμογή Gucci), παράλληλα με την αναπόφευκτη αναφορά στα τρία γουρουνάκια του Walt Disney που δημιουργούν μοναδικά μοτίβα σε κομμάτια pret-a-porter και αξεσουάρ. Σετ ρούχων γυμναστικής, πόλο μπλουζάκια και παπούτσια με το λογότυπο των τριών αξιολάτρευτων ζώων της παιδικής μας ηλικίας φιγουράρουν σε αυτήν την πρωτότυπη και γλυκιά καμπάνια.

Για μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση, ο οίκος αποκάλυψε επίσης ένα ζευγάρι γυαλιά και τρία κοσμήματα με γουρούνια, που σφύζουν από πρωτοτυπία . Θα μπορούσε τελικά ο χοίρος να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου; Η απάντηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Gucci και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024