Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσοβελώνη υπέρ... κωλοτούμπας στο Σκοπιανό: Όπως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν μνημόνιο

Χρυσοβελώνη υπέρ… κωλοτούμπας στο Σκοπιανό: Όπως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν μνημόνιο

«Το καλοκαίρι 2015 ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν Μνημόνιο, σε κορυφαίες στιγμές ο φανατισμός και οι κόκκινες γραμμές δεν είναι ασφαλής τοποθέτηση»

Σε… κωλοτούμπα κάλεσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, από το βήμα της Βουλής η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην Ολομέλεια.

Μάλιστα, έδωσε ως παράδειγμα την αναδίπλωση του 2015 όταν ο Πάνος Καμμένος υπερψήφισε το Μνημόνιο που έφερε τότε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Υπενθυμίζω ότι στην ψηφοφορία του 2015 οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν ένα Μνημόνιο. Όταν μιλάμε με φανατισμό και κόκκινες γραμμές δεν διαμορφώνουμε ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης» είπε, προσθέτοντας ότι υπουργοί και υφυπουργοί δεν είναι αντικείμενα και βαλίτσες ώστε να μεταφέρονται όπως – όπως.

«Η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο να φεύγεις αν χάνεις με ένα σύνθημα μαζικά. Δεν είναι εταιρεία για να αποχωρείς όταν η εταιρεία δεν πάει καλά Είναι θεσμική υπόθεση και πρέπει κανείς να τη διεκπεραιώσει έως τέλους», προσέθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι για πρώτη φορά ανοίγεται για χώρα μία προοπτική μετά έξοδο από Μνημόνια τον Αύγουστο.

Πάντως, κατά την ίδια θα πρέπει πρώτα να διαβάσουμε τελικά κείμενα συμφωνίας και μετά να ληφθούν αποφάσεις με ψυχραιμία. «Το καλοκαίρι 2015 ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν μνημόνιο, σε κορυφαίες στιγμές ο φανατισμός και οι κόκκινες γραμμές δεν είναι ασφαλής τοποθέτηση», είπε κλείνοντας.

Τέλος, σύμφωνα με την υφυπουργό Εσωτερικών, η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία ενώ απαλλαγμένη από κρίσιμες αποφάσεις μιας και δεν είναι βουλευτής είπε για την Συμφωνία των Πρεσπών πως όλοι θα πρέπει να λάβουν την απόφασή τους με ψυχραιμία και μόνο όταν διαβάσουν τα τελικά κείμενα.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024