Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα συμβεί στον Σκορπιό το 2019;

Τι θα συμβεί στον Σκορπιό το 2019;

Πλούσια σε γεγονότα και αλλαγές η χρονιά που ολοκληρώθηκε Σκορπιέ

Πλούσια σε γεγονότα και αλλαγές η χρονιά που ολοκληρώθηκε Σκορπιέ και σου έδωσε μια μικρή γεύση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στο 2019 και όχι μόνο. Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις σχέσεις σου ενώ ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σου. Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επίσης λειτουργεί βοηθητικά ώστε να υιοθετήσεις καινούριες τακτικές που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα.

Μια νέα επταετία ξεκινά και αν αξιοποιήσεις γνώση και εμπειρίες που απέκτησες τα τελευταία χρόνια, θα μπορέσεις να χτίσεις τη ζωή που θέλεις. Πλέον ξέρεις τι θέλεις και πώς θα το επιτύχεις, οπότε όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου. Έτσι ή αλλιώς ευνοείσαι σε αισθηματικά και εργασιακά ζητήματα. Απλά φρόντισε να είσαι ειλικρινής και συνεργάσιμος και προσαρμόσου σε οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις.

Στα ερωτικά μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία. Έτσι ή αλλιώς οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον ρυθμό σου και τις συνθήκες των σχέσεών σου με τους άλλους.

Όσες επιμένεις σε παλιές συνήθειες και τρόπους θα διαπιστώσεις ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο. Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι και μην αρνείσαι το δικαίωμα ενός πειράματος ακόμα και αν αποτύχει.

Η εργασία σου προβλέπεται περισσότερο τυχερή ή ενδιαφέρουσα. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, την αντίληψη που διαθέτεις και τις ευκαιρίες που θα την συνοδεύσουν. Έχε λίγο περισσότερο το νου σου στην αρχή του χρόνου, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο.

Ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει τα οικονομικά σου, ωστόσο μην ξανοιχτείς γιατί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, οπότε φρόντισε να είσαι συντηρητικός στο χειρισμό τους. Το δεύτερο εξάμηνο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξει εντελώς η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου και να κάνεις τα τσεκ απ σου, να διατρέφεσαι σωστά, και να ξεκουράζεσαι και όλα θα γίνουν.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024