Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον σύντροφό της, γνωστό επιχειρηματία, έκανε στην Αστυνομία το γνωστό μοντέλο, Ρία Αντωνίου. Συγκεκριμένα το μοντέλο πήγε στην Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου και είπε ότι όταν του ζήτησε να χωρίσουν αυτός αντέδρασε πολύ άσχημα και της επιτέθηκε θέλοντας να τη βιάσει.

Ομως, όπως, δήλωσε η ίδια, αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις τον πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ηρεμήσει και να αποφασίσουν να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό». Όμως το μεσημέρι της Κυριακής ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τον γνωστού μοντέλου, δεν κατάφερε να του αντισταθεί όταν την έριξε στο κρεβάτι και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται ότι εντόπισε ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Ο πρώην σύντροφός της είναι γνωστός επιχειρηματίας και στο χώρο της show business.

H απάντηση

Σε επιστολή που έστειλε στο gossiptv αναφέρει τα εξής: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο