Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν

Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν

Η Κένταλ Τζένερ το φοράει ήδη

Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες του 2019 ήταν γεμάτοι ψυχεδέλεια! Από τα «όξινα» πράσινα πουλόβερ του Marine Serre μέχρι τις neon τουαλέτες με φτερά του οίκου Gucci. Το μείγμα των ηλεκτρικών χρωμάτων και των freaky υφασμάτων μοιάζει αρχικά να μην είναι ακριβώς εύχρηστο για την καθημερινότητα. Αυτό μάλλον είναι και το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει αυτήν την σεζόν!

Μόλις λίγες εβδομάδες από την καινούργια χρονιά και το νέον – ειδικά το πράσινο νέον – διαμορφώνεται ως η υποχρεωτική τάση της σεζόν.

Σκεφτείτε την Κένταλ Τζένερ, η οποία συνδύασε το νέον τοπ της με την αντίστοιχη σκιά ματιών ή την Μπέλα Χαντίντ, η οποία αντιστάθμισε ένα φθορίζον γιλέκο με άσπρο πουκάμισο. Δοκιμάστε μια παρόμοια εμφάνιση αναμειγνύοντας το φανταχτερό νέον χρώμα με τα ουδέτερα, ή πάρτε μαθήματα από την Άσλει Γράχαμ και κάντε το απόλυτο color blocking με κάτι εξίσου έντονο.

Ο συνδυασμός είναι βέβαιο ότι θα σας δικαιώσει – και ίσως ακόμη και να άρει τα πνεύματα σας σε αυτά τα γκρι, παγωμένα πρωινά. Για μια μικρότερη δόση χρώματος, απλά επιλέξτε ένα αξεσουάρ όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάνει τα βήματα σας πιο… φωτεινά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024