Σε μια μυστική συμφωνία φαίνεται να είχαν καταλήξει ο επιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του, ΜακΚένζι , σε περίπτωση διαζυγίου, ώστε ο CEO της Amazon να μη χάσει τον έλεγχο της εταιρείας του.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη έβαλε τέλος στον γάμο του ο οποίος διήρκησε 25 χρόνια, κάτι που του κόστισε 68 δισ. δολάρια (53 δισ. ευρώ).

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μέλλον της Amazon είναι ασφαλές, καθώς ο επιχειρηματίας είχε κάνει σαφές στη ΜακΚένζι ότι δεν θα έχει καμία δικαιοδοσία στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα, το μέλλον της Amazon είναι «διασφαλισμένο» και «ουδείς κίνδυνος υπάρχει» για τον κολοσσό του διαδικτύου.

«Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι λόγω του διαζυγίου η σύζυγός του θα πάρει τις μισές από τις μετοχές της Amazon και θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας. Τόσο ο Τζεφ όσο και η σύζυγός του είναι έξυπνοι άνθρωποι. Εκείνος θα διατρηρήσει τον έλεγχο της Amazon», πρόσθεσε μία πηγή.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι γνωστό πως η περιουσία πρόκειται να μοιραστεί κατά το ήμισυ, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν την ίδρυση της Αmazon δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.