Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην έκθεση του οίκου Rodarte

Μέσα στην έκθεση του οίκου Rodarte

Η έκθεση Rodarte προβάλλει τις οραματικές έννοιες των σχεδιαστών, την άψογη δεξιοτεχνία και τις βαθιές επιπτώσεις στη βιομηχανία της μόδας

O διάσημος αμερικανικός πολυτελής οίκος μόδας Rodarte, που ιδρύθηκε από τις αδελφές Kate και Laura Mulleavy, ολοκληρώνει σε έναν μήνα την έκθεση του στο Εθνικό Μουσείο Γυναικών στις Τέχνες της Αμερικής. Η έκθεση Rodarte προβάλλει τις οραματικές έννοιες των σχεδιαστών, την άψογη δεξιοτεχνία και τις βαθιές επιπτώσεις στη βιομηχανία της μόδας.

Η έκθεση διερευνά τις ξεχωριστές αρχές σχεδιασμού, τις υλικές ανησυχίες και τα επαναλαμβανόμενα θέματα που τοποθετούν το έργο των Mulleavys στο τοπίο της σύγχρονης τέχνης και της μόδας. Με τα πρώτα 13 χρόνια λειτουργίας του Rodarte, περισσότερες από 90 πλήρεις επιδείξεις, όπως παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα, υπογραμμίζουν τις επιλογές από τις πιο σημαντικές συλλογές τους.

Μέσα από ένα εννοιολογικό μείγμα υψηλής μόδας και σύγχρονης θηλυκότητας που απασχολεί μια πληθώρα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και σχολαστικές τεχνικές μόδας, ο οίκος Rodarte έχει κερδίσει τις καρδιές και τις ντουλάπες των καταναλωτών από τον κόσμο της τέχνης και της μόδας από την ίδρυση του το 2005.

Η έκθεση εκτείνεται σε οκτώ γκαλερί, καθεμιά μια αυτοτελής ατμόσφαιρα με ένα ξεχωριστό σχέδιο: ένα «στρατό» από μανεκέν, που αντανακλάται σε ατελείωτους καθρέφτες. Ένα εκθαμβωτικό καρουζέλ που οδηγεί σε ένα απροσδόκητο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας μερικές από τις εμβληματικές δημιουργίες του Rodarte. Βγαίνοντας ένας μεταμοντέρνο αγγλικός κήπος, παραισθησιογόνος και αισθησιακός, ξεπροβοδίζει τους επισκέπτες της έκθεσης με ένα τρόπο μεθυστικό σαν τις περίτεχνες δημιουργίες του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024