Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετσι «υποδέχθηκαν» την Μέρκελ οι Τσίπρας, Καμμένος, Βούτσης, Δούρου

Ετσι «υποδέχθηκαν» την Μέρκελ οι Τσίπρας, Καμμένος, Βούτσης, Δούρου

Η «θερμή» υποδοχή που είχαν επιφυλάξει στην γερμανίδα καγκελάριο τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα... κάγκελα - Ολα σε ένα βίντεο

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στην γερμανίδα καγκελάριο ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης. Φιλιά, αγκαλιές και δηλώσεις αλληλοεκτίμησης. Ο δε Τσίπρας είπε στην κ. Μέρκελ:

«Πιστεύω ότι σήμερα έρχεστε σε μια διαφορετική Ελλάδα που μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση. Σήμερα είμαστε σε θέση να πούμε ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή συνοχή και να ξεπεράσουμε την ελληνική κρίση που ήταν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκή.

Έχουμε νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι. Έχουμε έναν κοινό κίνδυνο μπροστά μας, την άνοδο της λαϊκιστικής ακροδεξιάς. Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω».

Αυτό ήταν το κλίμα στην Ελλάδα για την Μέρκελ λίγα χρόνια πριν

Σήμερα έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα και είπαμε να θυμηθούμε τι γινόταν σε αυτήν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια. Δείτε το..

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Αλήθειας στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Η λαϊκίστικη ακροδεξιά είναι ο εχθρός σύμφωνα με τον Τσίπρα και μπράβο του. Ακριβώς αυτό πρέπει να είναι το θέμα που θα αντιμετωπίσουν οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Ομως, τι θα γίνει με τον λαϊκισμό με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία;

Θα τον ξεχάσουμε; Θα ξεχάσουμε τις διαδηλώσεις κατά της κυρίας Μέρκελ; Θα ξεχάσουμε τι έλεγαν όλοι εκείνοι που σήμερα πέφτουν στα πόδια της γερμανίδας καγκελαρίου;

Τότε που ο Τσίπρας μιλούσε για «θερμή» υποδοχή, όχι σαν και την σημερινή. Τότε που ο Καμμένος έκανε επαναστατικές… αντιγερμανικές δηλώσεις. Τότε που ο Βούτσης, πρόεδρος τώρα της Βουλής ήταν στην πρώτη γραμμή των «αγώνων» ενώ η κ. Δούρου είχε… βάρδια στο δρόμο φωνάζοντας οργισμένα συνθήματα κατά της Γερμανίας.

Αξίζει τον κόπο να δούμε το βίντεο τώρα που η κ. Μέρκελ είναι στην Ελλάδα κι απολαμβάνει τη φιλοξενία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024