Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Τανιμανίδης : Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor

Σάκης Τανιμανίδης : Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, το ρόλο του ως κεντρικός παρουσιαστής στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς και για τις μέρες του World Party. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μιλήσει για όλα και για όλους σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, τον ρόλο του ως κεντρικός παρουσιαστής στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης καθώς και για τις μέρες του World Party.

Ο παρουσιαστής πήρε τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Οι δύο τους είναι από πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες κάνουν πάταγο στο Instagram. Ο ίδιος μίλησε για τη Χριστίνα, για το πότε κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε τι προσέχει σε μια γυναίκα.

«Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι τέλεια. Βέβαια, για να ερωτευτείς κάποιον, ούτως ή άλλως όλα πρέπει να σου φαίνονται τέλεια. Εκ των προτέρων θεωρείς ότι ο άλλος είναι το υπέρτατο. Τα πάντα ξεκινούν από ένα ωραίο πρόσωπο, αλλά μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί. Το χαμόγελο έχει άλλη σημασία, μου αρέσουν γενικότερα οι χαμογελαστοί άνθρωποι», αναφέρει ο Τανιμανίδης μεταξύ άλλων.

Από τη συζήτηση δε γινόταν να λείπει το μεγάλο κεφάλαιο του Survivor, το οποίο ο ίδιος παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες δύο τηλεοπτικές σεζόν. Αποκάλυψε μάλιστα κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού δεν ήθελε να παρουσιάσει το παιχνίδι επιβίωσης, δίνοντας αρνητική απάντηση στην πρόταση του σταθμού για να αναλάβει χρέη παρουσιαστή.

«Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor. Είπα «όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα». Είχα κάνει το World Party, ήταν ψηλά αυτή η εκπομπή στα μάτια του κόσμου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε είπα ότι θα πρέπει να συνεχίσω αυτόν τον δρόμο του διαφορετικού. Αυτό ήταν πριν μάθω τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο Survivor. Αφού μου το εξήγησαν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Λέω είναι πιο αθλητικό, μου ταιριάζει», περιγράφει ο Τανιμανίδης.

Με την καριέρα του στην τηλεόραση να έχει ως αφετηρία το World Party, ο Έλληνας παρουσιαστής ανέφερε: «Μου λείπει πάρα πολύ το World Party σαν εμπειρία γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά. Το μόνο που έχω αποφασίσει μέσα μου είναι ότι ελπίζω σχετικά σύντομα -γιατί ποτέ δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα- να κάνω ξανά ταξιδιωτική εκπομπή» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024