Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεβεγιόν με τις πιτζάμες

Ρεβεγιόν με τις πιτζάμες

Υπάρχει πιο βολικό, trendy και εορταστικό outfit;

Fashionista ή όχι, ποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι άνετος και κομψός ενώ πηγαίνει για δουλειά, κάνει τα ψώνια του, τρέχει για λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής ή γιορτάζει τον καινούργιο χρόνο μέσα σε ένα ζευγάρι πιτζάμες; Αυτή η απλή ερώτηση οδήγησε τους σχεδιαστές μόδας και τους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν την επιθυμία του καταναλωτή να είναι άνετα όπου κι αν πάει!

Είτε σας αρέσει το προσωπικό στυλ σας να αντικατοπτρίζεται στην πυτζάμα σας, είτε απλά ψάχνετε για κάτι άνετο για να «κοιμηθείτε» μέσα, δημιουργώντας μια δήλωση μόδας έξω από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας σας. Αυτή άλλωστε είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει.

 

Με την άνοδο της τεχνολογίας και την εξελισσόμενη σύγχρονη κοινωνία, τα αθλητικά trends ήταν σε θέση να αναπτυχθούν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά μόδας. Ως κοινωνία, περνάμε μαζικά ποσά χρόνου – σε σύγκριση με την τελευταία γενιά – βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, και μένοντας στο σπίτι και σε εσωτερικούς χώρους. Εξαιτίας αυτού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να απομακρύνονται από τα ρούχα που παρέχουν λίγη άνεση. Αυτή η άνοδος της αθλητικής δραστηριότητας έχει, στην πραγματικότητα, ανοίξει το δρόμο για την είσοδο της πιτζάμας στο mainstream λουκ. Η άνοδος αυτή γίνεται μια δήλωση ότι ένας καταναλωτής δεν χρειάζεται να θυσιάσει τη λειτουργικότητα και την άνεση για τη μόδα, αλλά μπορεί να τα συνδυάσει.

Ο σχεδιασμός του Pyjama  trend έχει γίνει μια τεράστια αναδυόμενη αγορά, με τους σχεδιαστές να δημιουργούν περισσότερα στυλ και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Οι σχεδιαστές έχουν προμηθεύσει μια μεγάλη ποικιλία από υφάσματα – από βαμβάκι μέχρι το μεταξωτό ύφασμα υψηλής ποιότητας – τα οποία επιτρέπουν στους λάτρεις της άνεσης να μετατρέψουν τις αγορές τους στο απόλυτο streetwear στυλ . Μαζί με την ύπαρξη ενός μοναδικού στυλ για κάθε καταναλωτή, η ευελιξία της πιτζάμας είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο που καθιστά αυτή την τάση τόσο εύκολο να υιοθετηθεί.

Στα περισσότερα, αν όχι όλα, πολυκαταστήματα και στο internet, υπάρχουν μυριάδες στυλ πιτζάμα που δεν περιλαμβάνουν το κλασικό νυχτικό τοπ ή το δοκιμασμένο και πολυφορεμένο παντελόνι pyjama. Τώρα, υπάρχουν camisoles, κάθε πιθανή παραλλαγή σε παντελόνια, κοστούμια και πολλά prints και υφάσματα για να διαλέξει κανείς. Αυτή η ευελιξία μέσα στα στυλ έχει κάνει την αγορά πιο περιεκτική σε γυναίκες κάθε μορφής και μεγέθους. Η άνετη εφαρμογή και οι διάφορες σιλουέτες διαφοροποιούν το προϊόν και διευκολύνουν αυτή την τάση να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες της καθημερινής κοπέλας. Οι σελέμπριτις ήδη το λατρεύουν και το προτιμούν για καθημερινές και νυχτερινές εξόδους. Από πρεμιέρες ταινιών και μουσικά βραβεία, μέχρι για βόλτες στο κέντρο της πόλης, ανάλογα το συνδυασμό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024