Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το δικαίωμα στο όνειρο

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το δικαίωμα στο όνειρο

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τη Ντινάμο Κιέβου στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο (αποκλείοντας μάλιστα πριν από λίγες μέρες την Μίλαν) πως είναι ομάδα με σπουδαίες δυνατότητες, μια ομάδα που αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ενθουσιάζει με τον σύγχρονο τρόπο επιθετικής ανάπτυξης που έχει εφαρμόσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν λοιπόν να προκριθούν στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και σήμερα έμαθαν τον αντίπαλο τους στην προσπάθεια για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Η Ντινάμο Κιέβου είναι λοιπόν το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός και πρέπει να σημειωθεί πως η ουκρανική ομάδα είναι μια ισχυρή αντίπαλος που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό είναι φυσικά κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, με την επισήμανση βέβαια ότι κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάνω απ’ όλα προσοχή και συγκέντρωση στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Ντινάμο. Αυτά είναι τα βασικά ζητούμενα για μια ομάδα που έχει τις αγωνιστικές δυνατότητες των πειραιωτών και πάνω σ’ αυτό το θέμα θα δουλέψει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η ομάδα του. Το έχει πει πολλές φορές, το είπε και την παραμονή του μεγάλου αγώνα κόντρα στους ροσονέρι. Τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν. Τον δικαιώνει επίσης και το θέαμα που παρουσιάζουν οι παίκτες του.

Ο συνδυασμός λοιπόν των μεγάλων δυνατοτήτων με την σωστή νοοτροπία θα δώσει στους πειραιώτες την δυνατότητα να πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους απέναντι στη Ντινάμο. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό το ξέρει φυσικά όλη η Ευρώπη μετά και την επική πρόκριση επί της Μίλαν το βράδυ της περασμένη Πέμπτης στο Φάληρο.

Κι αυτό ακριβώς έλεγαν οι εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων στον Κριστιάν Καρεμπέ στο περιθώριο της κλήρωσης του Γιουρόπα Λιγκ, με τον αθλητικό διευθυντή των πειραιωτών να δέχεται τα συγχαρητήρια στελεχών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού. Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία ότι οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους για να πάρουν την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης και μπορούν να τα καταφέρουν.

Για να προσφέρουν κι άλλους βαθμούς στην Ελλάδα στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Βαθμούς που τους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Απέναντι του θα βρεθεί ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε απέναντι στον κολοσσό που λέγεται Μίλαν, πως είναι σε θέση να κάνει μοναδικές υπερβάσεις.

Κι έχει κερδίσει με την αξία του το δικαίωμα στο όνειρο.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024