Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η διπλή αποτυχία της ΑΕΚ δεν «μακιγιάρεται»…

Η διπλή αποτυχία της ΑΕΚ δεν «μακιγιάρεται»…

Η ΑΕΚ πάτωσε στον Ομιλό της και έμεινε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αποχαιρετώντας τον τίτλο πριν βγει ο μήνας Σεπτέμβριος. Όταν λοιπόν αξιολογούμε την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι λογικό να το κάνουμε και σε σχέση με το πρωτάθλημα.

Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου σχετικά με την παρουσία της ΑΕΚ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Συμφωνώ στις περισσότερες από τις επισημάνσεις που κάνει . Εχω την εντύπωση πως ο  Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ επιχειρεί σε μεγάλο βαθμό να διασκεδάσεις απόψεις που ακούστηκαν από τους ίδιους τους οπαδούς της Ενωσης και μηδένιζαν τρόπον τινά την παρουσία της ομάδας στους ομίλους. Από μόνη της η πρόκριση στους Ομίλους συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπήκε σε αυτούς θα πρέπει και η ίδια να θέλει να κρίνεται με βάση τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και όχι με την διαρκή επίκληση της επιτυχίας που συνιστούσε η συμμετοχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024