Εδώ μπορούν να’ ρθουν πολίτες με διαφορετική άποψη. Γιατί γνωρίζουν ότι εδώ μπορούν, γνωρίζουν ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της δημοκρατίας, είναι μια δημοκρατική συγκέντρωση, απάντησε ο Τσίπρας

Στην έναρξη της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα περιστατικό που θα συζητηθεί. Σε κάποιες αναφορές του στη Μακεδονία, μερίδα των συγκεντρωμένων στο Παλέ ντε Σπορ προχώρησαν σε αποδοκιμασίες για να αντιδράσει ο κ. Τσίπρας λέγοντας:

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση, μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Εδώ μπορούν να ρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου».

Ηταν η στιγμή που είπε για τη ρητή δέσμευση που ανέλαβε στις τελευταίες εκλογές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τον κόσμο φώναξε ένα σύνθημα «Μακεδονία Ξακουστή», αποδοκιμάστηκε και τον πέταξαν έξω από το Παλέ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr