Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Burberry x Vivienne Westwood: Δείτε τις δημιουργίες από την συνεργασία της χρονιάς

Burberry x Vivienne Westwood: Δείτε τις δημιουργίες από την συνεργασία της χρονιάς

Ο οίκος Burberry ανακοίνωσε την συνεργασία με την ιέρεια του πανκ Vivienne Westwood τον Ιούλιο του 2018

 Ο οίκος Burberry ανακοίνωσε την συνεργασία με την ιέρεια του πανκ Vivienne Westwood τον Ιούλιο του 2018 μέσω ενός πορτρέτου στο Instagram, που απεικόνιζε  τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Burberry Riccardo Tisci, της Westwood και του Andreas Kronthaler. Τον Νοέμβριο, οι βρετανικές ναυαρχίδες της μόδας έδωσαν μια μικρή γεύση της συλλογής, περιορισμένης κυκλοφορίας, των επανασχεδιασμένων κομματιών που δημιούργησαν για την νέα γενιά της βρετανικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μια μίνι kilt φούστα, ένα ζευγάρι πλατφόρμες με κορδόνια «ντυμένα» με το κλασικό καρό μοτίβο Burberry, ενώ το νέο λογότυπο και των δύο εμπορικών οίκων μόδας συγχωνεύθηκαν , με την Burberry σε μαύρο χρώμα και την Vivienne Westwood σε κόκκινο, αυτή η προσθήκη προδίδουν στις δημιουργίες έναν «άγριο» χαρακτήρα στην συλλογή, που περιμένει όλος ο κόσμος της μόδας με κομμένη την ανάσα.

Πλέον, η συλλογή και η καμπάνια έχουν δει το φως της δημοσιότητας . Με ένα λαμπερό καστ από παλιούς γνώριμους της μόδας, φωτογραφημένο από τον David Sims στο Λονδίνο, η συλλογή αναμένεται να είναι το blockbuster της χρονιάς. Οι Kate Moss, Sistren, Leonard Emmanuel, LadyFag, Josh Quinton, Andy Bradin, Claudia Lavender, Marco Motta, Sashadavai και Jacob Shifrin, πόζαραν με τα unisex κομμάτια μαζί με τους Westwood και Kronthaler.

Μεταξύ των εντυπωσιακών σχεδίων της Westwood, συμπεριλαμβανομένων των σακακιών διπλού και ανοιχτού τύπου, είναι ένα τεράστιο T-shirt με ένα χειρόγραφο μήνυμα από την Westwood. Τα έσοδα από αυτό θα υποστηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση «Rainforest Cool Earth»και η Westwood θα προσαρμόσει επίσης τέσσερα αποκλειστικά αντικείμενα από τη συλλογή που θα δημοπρατηθεί για να αυξήσει την υποστήριξη της φιλανθρωπικής της δράσης.

«Η Vivienne Westwood ήταν μία από τις πρώτες σχεδιάστριες που με έκαναν να ονειρευτώ να γίνω ο ίδιος σχεδιαστής και όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στον οίκο  Burberry, ήξερα ότι θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να την πλησιάσω για να δημιουργήσουμε κάτι μαζί», ανέφερε ο Tisci σε μια δήλωση του, «Είναι μια επαναστάτρια, πανκ και ασυναγώνιστη στη μοναδική εκπροσώπηση του βρετανικού στυλ, η οποία έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς από εμάς. Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί ».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024