Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς η ΜΠΑΤΕ διέσυρε στο πρώτο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ

Πώς η ΜΠΑΤΕ διέσυρε στο πρώτο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ

Η ΜΠΑΤΕ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Τούμπα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκραξαν άγρια τον Ραζβάν Λουτσέσκου και του παίκτες του

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η τραγική εικόνα του Δικεφάλου προκάλεσε την οργή των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων, οι οποίοι στο τέλος του πρώτου 45αλέπτου έκραξαν άγρια τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Η χειρότερη εμφάνιση του Δικεφάλου στη φετινή σεζόν, σε ένα ματς που ήταν «τελικός». Οι Ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των φιλοξενούμενων.

Στο 18’ ο Στάσεβιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σκάβιτς την έστειλε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0.

Στο 41’ ο Μάτος ανέτρεψε τον Στάσεβιτς και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Σίνγκεβιτς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 για τους Λευκορώσους.

Στο 45’ ο Σίνγκεβιτς σκόραρε για δεύτερη φορά και τριπλασίασε τα τέρματα της ΜΠΑΤΕ. Ο Στάσεβιτς «σέρβιρε» στον συμπαίκτη του και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024