Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι Κριός είναι Τοξότης

Είσαι Κριός είναι Τοξότης

Και μετά;

Μια ένωση εκρηκτική και πολύ ενδιαφέρουσα. Και οι δύο είναι ζώδια της Φωτιάς και δύσκολα τα βάζουν κάτω, από την αρχή της γνωριμίας αυτή η σχέση παίρνει μπροστά και αναπτύσσει ταχύτητα, έτσι και αλλιώς και οι δύο αγαπούν την περιπέτεια και το πάθος.

Τα κοινά τους είναι πολλά και δρουν με τον ίδιο τρόπο. Η συμβατότητα είναι απόλυτη, όπως και η ισχυρογνωμοσύνη τους. Θέλουν να ζουν το κάθε λεπτό και διψούν για νέες εμπειρίες και δράσεις.

Η ενέργεια τους όμως συχνά φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς θέλουν και οι δύο να αλλάζουν συνεχώς. Πολύ εύκολα μπορεί να βαρεθούνε και να ξενοκοιτάξουν από την επιθυμία τους για νέα πρόσωπα και εμπειρίες.

Κατανοούν ο ένας τον άλλον και μπορούν να είναι ειλικρινείς σε σημείο… ακραίο! Ο Τοξότης θέλει την ανεξαρτησία του ενώ ο Κριός θέλει συνέχεια προσοχή και εκλαμβάνει την απομόνωση του άλλου, ως απόρριψη. Δύσκολα θα βαρεθούνε να είναι μαζί γιατί πρόκειται για ένα πάθος που δεν σβήνει εύκολα.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024